Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Η συνεργασία ήταν άψογη

Ευχαριστήρια επιστολή του δημάρχου Πύδνας Κολινδρού στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίαςnew_2

O Δήμος Πύδνας-Κολινδρού εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας για τη σημαντική βοήθεια που προσέφερε, για ακόμη μία χρονιά, στην ομαλή διεξαγωγή της Ετήσιας Εμποροπανήγυρης Αιγινίου

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, «η ιδιαίτερη μέριμνα του αστυνομικού διευθυντή Πιερίας κ. Μαντζούκα, ο οποίος διέθεσε τους αναγκαίους πόρους σε έμψυχο δυναμικό και τεχνικά μέσα καθώς και τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξής τους, συνέβαλε καθοριστικά στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας σε διοργανωτές , εκθέτες και επισκέπτες , στην τήρηση και απαρέγκλιτη εφαρμογή του κανονισμού λειτουργίας της , στην ασφαλή ρύθμιση της κυκλοφορίας και στην αποτροπή κάθε παράνομης δραστηριότητας, εντός και εκτός του χώρου της εμποροπανήγυρης , σε όλους τους οικισμούς του δήμου, καθ’ όλη τη διάρκεια της.
Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον εντεταλμένο συντονιστή, κ. Κατσαρό , τους αστυνομικούς και το διοικητή του Α.Τ. Αιγινίου , κ. Κούρτη, για την σημαντική συνεισφορά τους στην επιτυχή υλοποίηση της διοργάνωσης αυτού του Θεσμού.»