Τα Ολύμπια Νέα

Κυριότερες Ειδήσεις

«Κερδίσαμε μια μάχη, ο πόλεμος συνεχίζεται»

Ο βουλευτής Πιερίας Στέργιος Καστόρης για το εκλογικό αποτέλεσμαKastoris

Το κατώφλι της Βουλής, ετοιμάζεται να περάσει ο Στέργιος Καστόρης, ο οποίος αναδείχθηκε τρίτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία.

Ο κ. Καστόρης, σε δήλωσή του, αναφέρεται στο αποτέλεσμα των εκλογών το οποίο οδήγησε σε «αδιαμφισβήτητη» νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, διαβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει τον αγώνα με την ίδια αισιοδοξία και δύναμη. Ο βουλευτής Πιερίας, στη δήλωσή του, δεν παραλείπει να ευχαριστήσει του συνεργάτες και συντρόφους του, αλλά και όσους τίμησαν με την ψήφο τους το κόμμα του, δηλώνοντας πως κερδήθηκε μια μάχη, «όμως ο πόλεμος συνεχίζεται»
Αναλυτικά η δήλωση του Στέργιου Καστόρη, έχει ως εξής: «Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις χθεσινές εκλογές είναι μεγάλη και αναμφισβήτητη. Ο ελληνικός λαός έδωσε την ευκαιρία στην Αριστερά να αποδείξει ότι μπορεί να κυβερνήσει ουσιαστικά, αποτελεσματικά και προς όφελος της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους πολίτες της Πιερίας που στήριξαν το ΣΥΡΙΖΑ σε αυτήν τη δύσκολη αναμέτρηση. Να ευχαριστήσω τους πολίτες που, παρά τους εκβιασμούς, πήγαν στην κάλπη και στήριξαν την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το Γενάρη. Η ψήφος τους μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στη διαπλοκή και τη διαφθορά. Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας, για την εξάλειψη των αδικιών της συμφωνίας, την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συντρόφους, τους φίλους και τους συνεργάτες, με τους οποίους δώσαμε μαζί αυτή τη μάχη. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που αγωνιζόμαστε μαζί όλα αυτά τα χρόνια ενάντια στις πολιτικές της λιτότητας, ενάντια στις απολύσεις, για μια υγεία πραγματικά δημόσια και δωρεάν για όλους. Με συναίσθηση της ευθύνης, θα συνεχίσω αυτούς τους αγώνες με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα, και από τα νέα μου καθήκοντα!
Κερδίσαμε μία μάχη, αλλά ο πόλεμος δεν τελείωσε. Συνεχίζουμε, με αισιοδοξία και δύναμη, με την κοινωνία στο πλευρό μας. Η δουλειά σήμερα ξεκινάει!»