Τα Ολύμπια Νέα

Κυριότερες Ειδήσεις / Τοπικά Νέα

Στο επίκεντρο τα απορρίμματα της Κατερίνης

Σύσκεψη του ΦοΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας στην ΠΕΔΚΜOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας.

Το πρώτο θέμα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, είχε να κάνει με τη διάθεση των απορριμμάτων των Δήμων Κατερίνης και Πύδνας-Κολινδρού, καθώς και η συνεργασία του Περιφερειακού Συνδέσμου ΦοΔΣΑ με την «ΔΙΑΔΥΜΑ αε» η οποία διαχειρίζεται τα απορρίμματα της Δυτικής Μακεδονίας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν o Πρόεδρος του Περιφερειακού Συνδέσμου ΦοΔΣΑ Μιχαήλ Γεράνης, ο Γ.Γ. ΦοΔΣΑ Ευστάθιος Λαφαζανίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Θεοφάνης Παπάς, ο πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο δήμαρχος Κασσάνδρας Βασίλης Κυρίτσης, ο αντιδήμαρχος Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος Βασίλειος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κατερίνης Φώτης Δρούγκας, καθώς και εκπρόσωποι της ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε.
Στη σύσκεψη επίσης μετείχαν και στελέχη της Δ/νσης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, καθώς και στελέχη Τεχνικών Υπηρεσιών των Δήμων.