Τα Ολύμπια Νέα

Κυριότερες Ειδήσεις

Το Κίνημα είναι εδώ!

Δεν συμμετέχει στις εκλογές, αλλά…1

Το Κίνημα των Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γ. Παπανδρέου δεν συμμετέχει σ” αυτές τις εκλογές, επειδή αρνήθηκε, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, να ζητήσει χρηματοδότηση από το οικονομικό κατεστημένο της πατρίδας μας.

«Δεν διαλυόμαστε, όπως πολλοί θα το ήθελαν. Παραμένουμε φυσικά ως κόμμα και αμέσως μετά τις εκλογές, ανασυντασσόμαστε οργανωτικά, οργανώνουμε την 3η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη στη Θεσσαλονίκη και πάμε για το Συνέδριο μας, για να συνεχίσουμε τις προοδευτικές μας παρεμβάσεις στα πολιτικά μας πράγματα. Το έχει ανάγκη η χώρα και ο λαός μας», επισημαίνουν στελέχη του από την Πιερία, τα οποία συμμετείχαν σε εκδήλωση του Κινήματος στη Θεσσαλονίκη
Τη Δευτέρα, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του Κινήματος σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, παρουσία του Φίλιππου Πετσάλνικου και του Γ. Πεταλωτή. Επίσης παρευρέθηκαν πολλά στελέχη του Κινήματος από τους νομούς Κιλκίς, Πιερίας, Σερρών, Πέλλας, Ημαθίας, Χαλκιδικής, Καστοριάς, Καβάλας και Γρεβενών, αλλά και από το Μόντρεαλ Καναδά. Παρών έδωσε και η νεολαία του Κινήματος από την Αθήνα.
«Προχωράμε δυναμικά και με αποφασιστικότητα ώστε στην επόμενη εκλογική διαδικασία να είμαστε έτοιμοι να προτείνουμε εμείς στους πολίτες τι να ψηφίσουν. Το όραμα και η ελπίδα δεν θα σβήσουν», αναφέρεται σε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα.