Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

  • Συγχαίρω θερμά την Κατερίνα Νικολαΐδου και την Σοφία Ασουμανάκη, για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας, στην κατηγορία του διπλού σκιφ γυναικών.

Η νέα αυτή διάκριση προσλαμβάνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς σφραγίζει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Η «διπλή» αυτή νίκη αναδεικνύει για πολλοστή φορά, τα ψυχικά αποθέματα και τις αγωνιστικές δυνατότητες των πρωταθλητριών μας, ενώ δημιουργεί υψηλές προσδοκίες ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Παράλληλα, μας κάνει όλους υπερήφανους, καθώς σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, εμπνέει τη νέα γενιά στον δικό της καθημερινό αγώνα, για την κατάκτηση υψηλών στόχων. Συγχαρητήρια επίσης απευθύνω σε όλη την μεγάλη οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, στους προπονητές, στο Δ.Σ. και στους γονείς της Κατερίνας, οι οποίοι διαχρονικά στηρίζουν τις επίμονες προσπάθειές της πρωταθλήτριάς μας. Εύχομαι από καρδιάς στην πρωταθλήτρια μας υγεία και δύναμη, προκειμένου η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, να στεφθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία.

 

  • Η άνοδος του ιστορικού Αρχελάου στην Α1 κατηγορία Χειροσφαίρισης (Handball) Ανδρών, γεμίζει με αισθήματα χαράς και ικανοποίησης το φίλαθλο κοινό της Κατερίνης και της ευρύτερης περιοχής και αποδεικνύει για ακόμη μία φορά, ότι και στον αθλητισμό η επιμονή, η μεθοδικότητα και η συστηματική δουλειά οδηγούν σε επιτυχίες.

Συγχαίρω θερμά τους συντελεστές αυτής της διάκρισης. Τους αθλητές της ομάδας, τη διοίκηση, το προπονητικό τιμ και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιστροφή του Αρχελάου στην Handball Premier. Εύχομαι από καρδιάς ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Σάββας Χιονίδης
Δήμαρχος Κατερίνης