Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Μπορούμε να πάμε την Ελλάδα ξανά μπροστά!

 Σε Καστοριά και Φλώρινα ο Κώστας Κουκοδήμος1

Περιοδεία στους νομούς Καστοριάς και Φλώρινας πραγματοποίησαν ο βουλευτής Πιερίας Κ. Κουκοδήμος και ο βουλευτής Ιωαννίνων Κ. Τασούλας την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της Ν.Δ.

Οι δυο βουλευτές συνοδευόμενοι από τη βουλευτή της Ν.Δ. Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου, και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Καστοριάς Καραμανίδη Δημήτριο, επισκέφθηκαν το Δήμαρχο Καστοριάς, κ. Ανέστη Αγγελή, εμπορικά καταστήματα, τη λαϊκή αγορά της πόλης και το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα. Ακόμη είχαν συνάντηση με παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους της γούνας.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έδωσαν συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και συμμετείχαν στη συνεδρίαση της Διευρυμένης Νομαρχιακής Συνέλευσης της Ν.Δ. στα γραφεία της ΝΟΔΕ.
Στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ανέπτυξαν τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας ενόψει εκλογών απευθύνοντας παράλληλα μήνυμα –κάλεσμα προς τους πολίτες να δώσουν με την ψήφο τους στις 20 Σεπτεμβρίου τη δυνατότητα στην Ελλάδα να πάει ξανά μπροστά.
Σημείωσαν ότι ενωμένοι οι Έλληνες οφείλουν να κάνουν το κρίσιμο βήμα για να αλλάξουν σελίδα στη χώρα.
Ο Κώστας Κουκοδήμος και ο Κώστας Τασουλας συνοδευόμενοι από τον βουλευτή Φλώρινας της Ν.Δ. Αντωνιάδη Γιάννη και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Φλώρινας Θωμά Θεοδώρου επισκέφθηκαν το δημαρχείο όπου λόγω της απουσίας του Δημάρχου κ. Ιωάννη Βοσκόπουλου, ο οποίος συμμετείχε σε σύσκεψη της Κ.Ε.Δ.Ε για τα έργα του Ε.Σ.Π.Α, συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο κ Χρήστο Μπαρδάκα που τους ενημέρωσε για την ετοιμότητα του Δήμου Φλώρινας ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 20-09-2015 άλλα και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος.
Στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Φλώρινα, ο κ. Κουκοδήμος Τομεάρχης Αθλητισμού της Ν.Δ. είχε συνάντηση με αθλητικούς φορείς όπου άκουσε τον προβληματισμό τους για τις αθλητικές υποδομές αλλά και την δεινή οικονομική θέση στη οποία έχουν περιέλθει τα αθλητικά σωματεία της περιοχής λόγω της μη επιχορήγησης τους.
Ο κ. Κουκοδήμος ανέπτυξε τους φορείς τις θέσεις της Ν.Δ. για τον Τομέα του Αθλητισμού του οποίου έχει την ευθύνη και το πρόγραμμα που θα θέσει στην κρίση του ελληνικού λαού η Ν.Δ.
Ακόμη το κλιμάκιο των βουλευτών επισκέφθηκε τη ν Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας, αλλά και το Πανεπιστήμιο Φλώρινας όπου είχαν συνάντηση με εκπροσώπους των σχολών και άκουσαν τον προβληματισμό τους για τη διοικητική υποστελέχωση και σειρά άλλων θεμάτων.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης τους συναντήθηκαν με εκπροσώπους των εργαζομένων της ΔΕΗ αλλά και εκπροσώπους αγροτών, ενώ αμέσως μετά παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.