Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Ευχαριστήριο

Ομάδα νέων της πόλης μας και συγκεκριμένα η κα Κατερίνα Θεοδωρίδου, η κα Ιωάννα Κεσενλή, η κα Κατερίνα Κεσενλή, η κα Ελεάνα Παπαγεωργιάδου και η κα Σοφία Σιτζόγλου πήραν την πρωτοβουλία και σε συνεργασία με τη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης, διοργάνωσαν εκδήλωση την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 στον πολυχώρο του ξενοδοχείου Mediterranean Village, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για τους σκοπούς της Μέριμνας Παιδιού. 

Στην εν λόγω εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου κυρίως νέων της πόλης μας ενώ προσήλθαν σ΄αυτήν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης κ. Αθανάσιος Λιακόπουλος ως εκπρόσωπος του Δήμου Κατερίνης, ο Δήμαρχος Δίου- Ολύμπου κ. Κώστας Δημόπουλος και οι πρώην βουλευτές κ. Κωνσταντίνος Κουκοδήμος, κα Άννα Μάνη και κα Ελισάβετ Σκούφα.
Το Δ.Σ. της Μέριμνας ευχαριστεί θερμά τις παραπάνω αναφερόμενες κυρίες για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία και έδωσε τη δυνατότητα να γίνει ακόμα περισσότερο γνωστό το έργο της Μέριμνας, κυρίως στους νέους της πόλης μας. Τέτοιες πρωτοβουλίες κοσμούν αυτούς που τις αναλαμβάνουν αλλά και την πόλη και τους κατοίκους της.
Από το Δ.Σ.