Τα Ολύμπια Νέα

Ελλάδα

Για τον τίτλο σε δηλώσεις στη Real News

Σκληρή κόντρα Βαρουφάκη – Χατζηνικολάου στο ΤwitterΓια τον τίτλο σε δηλώσεις στη Real News
Σκληρή κόντρα στο Twitter ξέσπασε μεταξύ του Γιάνη Βαρουφάκη και του εκδότη της Real News Νίκου Χατζηνικολάου για τον τίτλο που επέλεξε η εφημερίδα σε δηλώσεις που παραχώρησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών.
«Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να παραιτηθεί» είναι ο τίτλος της εφημερίδας στη συνέντευξη Βαρουφάκη με «χτύπημα» στην πρώτη σελίδα.
Ο κ. Βαρουφάκης «υποδέχτηκε» το δημοσείυμα με το εξής σχόλιο στο Twitter: «Ο τίτλος “Βαρουφάκης: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση” είναι η προβοκάτσια της Κυριακής. Ανυπομονώ να δω την προβοκάτσια της… Δευτέρας».
Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε στον κ. Βαρουφάκη: «Τις δηλώσεις του Βαρουφάκη στη Realnews πήρε ο Βασίλης Σκουρής, ένας απο τους πιο έντιμους δημοσιογράφους. Δεν εχει διαψευστεί ποτέ! Ποτέ!!».
Και ο Γιάνης Βαρουφάκης ανταπάντησε: «Ο Βασίλης Σκουρής είναι πράγματι έντιμος δημοσιογράφος. Όπως και ο τίτλος που επέλεξε. Που ΔΕΝ ήταν αυτός που βάλατε!».
Το σημείο του δημοσιεύματος που αμφισβητεί ο κ. Βαρουφάκης είναι το εξής: «Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να παραιτηθεί. Είχαμε συμφωνήσει όλοι μαζί ότι εκείνο που επιδιώκουμε είναι μια συμφωνία με τους εταίρους οικονομικά διαχειρίσιμη και πολιτικά έντιμη. Και ότι αν δεν τα καταφέρουμε, θα παραδώσουμε τα κλειδιά στο μνημονιακό μπλοκ που γνωρίζει πολύ καλά να εφαρμόζει μνημόνια».