Τα Ολύμπια Νέα

Ελλάδα

Αποστολή φαρμάκων και υλικών

Ιδρύματα και οικογένειες ενίσχυσε το Ιατρείο Κοινωνικής ΑποστολήςΑποστολή φαρμάκων και υλικών Φάρμακα και ιατρικό υλικό έστειλε το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, φιλανθρωπικά ιδρύματα και πολύτεκνες οικογένειες.

Εκτός από την ενίσχυση του Περιφερειακού Ιατρείου των Φούρνων, την περασμένη εβδομάδα το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής έστειλε υγειονομικό υλικό στην Ιερά Μονή Διονυσίου Αγίου Όρους, στον Δήμο Ύδρας, στο Γηροκομείο Ζωσιμάδων Ιωαννίνων, στην Ιερά Μονή Θεοβαδίστου Όρους Σινά- Αγίας Αικατερίνης, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Μοσχάτου, και σε πολύτεκνες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης, φάρμακα που ήταν αναγκαία για τους ασθενείς, εστάλησαν και στο Άσυλο Ανιάτων που λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1983 περιθάλποντας 177 βαρέως πάσχοντες.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής βοήθησε και ανασφάλιστη ασθενή με τηνπροσφορά αναπηρικού αμαξιδίου.

Τέλος, συνέβαλε στην ενίσχυση του Πολυδύναμου Ιατρείου των Αντικυθήρων, που αντιμετώπιζε έλλειψη ιατρικών εργαλείων, φορείων μεταφοράς, ιμάντων πρόσδεσης των ασθενών και απινιδωτή.