Τα Ολύμπια Νέα

Κυριότερες Ειδήσεις

Κάλεσμα σε ανοιχτή συνέλευση

Την Παρασκευή στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης

Αυτή τη στιγμή η λαϊκή οικογένεια, ο κάθε άνθρωπος του μόχθου, περνάει δύσκολες στιγμές και η επιδείνωση των συνθηκών της ζωής μας είναι βέβαιη. Προηγούμενες κυβερνήσεις, συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σήμερα, η Ε.Ε. και οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι συνεχίζουν την επίθεση στα δικαιώματά μας, επίθεση που δεν έχει τέλος…

Η απάντηση που επιβάλλεται να δώσουμε είναι μια: Οργανωνόμαστε παντού, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, να αποκρούσουμε τις συνέπειες των μνημονίων, διεκδικώντας παράλληλα τον πλούτο που παράγουμε.
Κανένας μόνος του! Αλληλεγγύη – Αντίσταση – Εργατική Αντεπίθεση!
Σε αυτήν τη λογική τα κινήματα
ΠΑΜΕ {Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο }, ΠΑΣΕΒΕ (Επαγγελματιών-Βιοτεχνών -Έμπορων} ΠΑΣΥ (Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση) Ομάδα Γυναικών Κατερίνης ( μέλος της ΟΓΕ) Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας (ΣΙΥΝΠ)
παίρνουμε την πρωτοβουλία και καλούμε, τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς, τους εργαζόμενους,-ες αυτοαπασχολούμενους,-ες ανέργους, ες τις γυναίκες, τους νέους,-ες, τους συνταξιούχους, στην ανοιχτή συνέλευση για τη Σύσταση Λαϊκής Επιτροπής για το νομό μας, την Παρασκευή, 24/07/2015, στις 07.00 μμ στο εργατικό κέντρο Κατερίνης .