Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Πράξη Αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο

Εθελοντική Αιμοδοσία από το Σύλλογο Κοκκινοπλιτών Πιερίας1

Μια δράση διαφορετική από όλες τις άλλες, με έντονο τον κοινωνικό και ανθρωπιστικό της χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 στην Πολιτιστική Στέγη του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας.

Πρόκειται για τη διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας, μια πρωτοβουλία η οποία αποτελεί υπέρτατη πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Αν και φέτος, λόγω εργάσιμης ημέρας η ανταπόκριση των μελών και φίλων του Συλλόγου στο κάλεσμα του ήταν μικρότερη της αναμενόμενης, αρκετοί ήταν εκείνοι που προσήλθαν και αφιέρωσαν λίγο από το χρόνο τους με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος.
Ο Σύλλογος Κοκκινοπλιτών, σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί τους εθελοντές αιμοδότες που με τη συμμετοχή τους εξέφρασαν με τον πιο έντονο τρόπο την αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας και έστειλαν το ηχηρό μήνυμα της ζωής! Επίσης, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης για την άψογη συνεργασία και συνδρομή προς την όλη πρωτοβουλία.