Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

5η θεση στο πάγκοσμιο κύπελλο και συνεχίζουν…

Το δίδυμο Κατερίνα Νικολαΐδου-Σοφία Ασουμανάκη τερμάτισε στην πέμπτη θέση στον μεγάλο τελικό του διπλού σκιφ των γυναικών στο παγκόσμιο κύπελλο της Λουκέρνης αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.5H ΘΕΣΗ
της Σεβαστής Βρακατσέλη
Το ελληνικό πλήρωμα σε μόλις λίγους μήνες ζωής βρέθηκε στον μεγάλο τελικό και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό αποδεικνύοντας ότι μπορεί να κάνει πολύ σπουδαία πράγματα στο άμεσο μέλλον. Το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα πανηγύρισε η Νέα Ζηλανδία που με αντεπίθεση στο τέλος πήρε την πρωτιά από την Αυστραλία που προπορευόταν σε όλη τη διάρκεια της κούρσας. Τα δυο σκάφη τερμάτισαν σε 6.53.90 και 6.54.62 αντίστοιχα ενώ το χάλκινο μετάλλιο πανηγύρισε η Λευκορωσία (6.55.27).
Με αυτή την κούρσα ολοκληρώθηκαν και οι ελληνικές συμμετοχές στην Ελβετική πόλη με την εθνική ομάδα να επιστρέφει στη βάση της χωρίς κάποιο μετάλλιο στις αποσκευές της βρισκόμενη ωστόσο σε περίοδο χτισίματος και πειραματισμών… εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος αρχικά αλλά κυρίως των Ολυμπιακών Αγώνων της Βραζιλίας του 2016.