Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός / Τοπικά Νέα

Σε ρυθμούς EURO η Κατερίνη

Εντυπωσιακή προσέλευση και μοναδική ατμόσφαιρα στα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων1

Μένει… Ευρώπη η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου UNDER 19 και περιμένει τον αντίπαλο, της Πέμπτης για το μεγάλο βήμα!

Μεγάλες στιγμές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι φίλαθλοι της Πιερίας,  το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, καθώς στο πλαίσιο του 14ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων (UNDER 19) της UEFA,  η Εθνική μας ομάδα Ποδοσφαίρου σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αντιμετώπισε τη Γαλλία από την οποία μπορεί να ηττήθηκε 2-0, αλλά εξασφάλισε την πρόκριση για τους 4 της διοργάνωσης.

 

Γενικότερα, η εντυπωσιακή προσέλευση των φιλάθλων της Κατερίνης, τόσο στον συγκεκριμένο, όσο και σε όλους τους αγώνες του τουρνουά μετέδωσαν και στην καθημερινή  ζωή της πόλης, μία μοναδική και γεμάτη ζωντάνια εορταστική ατμόσφαιρα.

 

«Η Κατερίνη μεταφέρει όμορφες εικόνες σε όλη την Ευρώπη»

Για αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός, που δίνει την ευκαιρία στους φίλους του αθλήματος να παρακολουθήσουν από κοντά τους μελλοντικούς αστέρες όχι μόνο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αλλά και των εθνικών ομάδων όλης της Ευρώπης, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης τόνισε: «Η Κατερίνη έχει αγκαλιάσει όλες τις ομάδες της διοργάνωσης. Οργανωτικά όλα κυλούν εξαιρετικά, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και από τον κόσμο που γεμίζει το γήπεδο, ενώ οι όμορφες αυτές εικόνες πηγαίνουν σε όλη την Ευρώπη».

Επιπλέον, όπως σημείωσε ο Δήμαρχος: «Ο Δήμος Κατερίνης έχει αποδείξει ότι στηρίζει σε όλα τα επίπεδα τον αθλητισμό και αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Η επιτυχία της διοργάνωσης είναι σημαντική για όλους μας και αποτελεί τίτλο τιμής, ότι η Κατερίνη, όντως είναι τις ημέρες αυτές η Ποδοσφαιρική Πρωτεύουσα της Ευρώπης».