Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

Ο Νίκος Γιάγκου στον Πανιώνιο

Μετά από μια επιτυχή διαδρομή στον Άρη Θεσσαλονίκης, στον Πιερικό, στον Αχαρναϊκό, στον Αιγινιακό, ο καταξιωμένος πια Κατερινιώτης προπονητής φυσικής κατάστασης Νίκος Γιάγκου φέτος, μετά από πρόσκληση της «ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ» ανέλαβε την προετοιμασία της φυσικής κατάστασης της ιστορικής ομάδας.nikos1

Ο Νίκος Γιάγκου ήταν προσωπική επιλογή του πετυχημένου coach της ομάδας του Πανιωνίου Μαρίνου Ουζουνίδη και της διοίκησης στην οποία προεδρεύει ο γιατρός κ. Δάρας. Η υπεύθυνη δουλειά και ο ζήλος του νεαρού Κατερινιώτη που πλαισιώνονται από τη επιστημονική του κατάρτιση που αποκτήθηκε με τη συμμετοχή του τόσο σε Ελληνικά όσο και σε ξένα Πανεπιστήμια τον καθιστούν ικανό να αναλάβει υπεύθυνα πόστα σε επαγγελματικές ομάδες.
Ο φέρελπις νέος παρακολουθεί την εξέλιξη και τα νέα δεδομένα της ειδικότητας του, διότι είναι πολύγλωσσος και έτσι του δίνεται η δυνατότητα της άμεσης πληροφόρησης σε διεθνές επίπεδο.
Είναι γνωστές οι ανησυχίες του σχετικά με την εξέλιξη της δουλειάς του. Επιστημονικές έρευνες του έχουν παρουσιαστεί σε παγκόσμια συνέδρια ποδοσφαίρου και έχουν δημοσιευθεί σε αντίστοιχα πρακτικά.
Είναι δεδομένο πως και φέτος με τη δουλειά του θα δικαιώσει την επιλογή του προπονητή κ. Μ. Ουζουνίδη αλλά και της διοίκησης και του Προέδρου της ιστορικής ΠΑΕ. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις νέες προκλήσεις του παρουσιάζονται.