Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

Όλσεν: «Να αποδείξω ότι είμαι το νούμερο ένα»

Τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ ανέλυσε ο Ρόμπιν Όλσεν, σε δηλώσεις του στην Σουηδία.

olsen-robin

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικέφαλου» λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους «ασπρόμαυρους» βρέθηκε στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Θεσσαλονικέων και σε δηλώσεις του στην «expressen» τόνισε για τους στόχους και την απόφασή του να συνεχίσει στους Μακεδόνες.

«Ο ΠΑΟΚ και η Ελλάδα είναι η σωστή επιλογή για την καριέρα μου», ήταν τα πρώτα του λόγια. Και συνέχισε: «Δεν ήθελα να πάω σε μια ομάδα και να κάθομαι στον πάγκο. Ήθελα να βρω μια ομάδα όπου θα έχω χρόνο συμμετοχής. Αυτό δεν λέει από μόνο του ότι θα είμαι, αν και το πιστεύω, το νούμερο ένα, χρειάζεται να δουλέψω. Θα πρέπει να αποδείξω ότι θα είμαι το νούμερο ένα».

Όσον αφορά στην ομάδα που πηγαίνει, ο Σουηδός απάντησε: «Πάω σε μια ομάδα που αντικατέστησε πολλά μέρη του οργανισμού της, υπάρχει νέος πρόεδρος, νέος αθλητικός διευθυντής και ένα νέο προπονητικό τιμ. Έχουν επιλέξει να βάζουν πολλά στοιχήματα για το μέλλον και έχει ως στόχο να κερδίσει το πρωτάθλημα. Αυτά είναι που με έκαναν να επιλέξω τον ΠΑΟΚ. Πάω σε ένα σύλλογο που παλεύει για τίτλους».