Τα Ολύμπια Νέα

Κοινωνικά / Τοπικά Νέα

«Έχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία…»

Απόψε στις 9 στο Ανοικτό Θέατρο ΠάρκουΑφιέρωμα Πανσέληνος ΟΠΠΑΠ - Μουσικό Σχολείο

Μουσικό αφιέρωμα στην Πανσέληνο, στο ολόγιομο φεγγάρι, σύμβολο της ζωής, της ομορφιάς,  του έρωτα συνδιοργανώνουν το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, απόψε στο Ανοικτό Θέατρο Πάρκου.

 

Η συναυλία φέρει τον τίτλο «Έχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία…» με την Ορχήστρα και τη Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής του Σχολείου να παρουσιάζουν αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες ξένων και Ελλήνων συνθετών με σημείο αναφοράς την Πανσέληνο, που πλέκει όνειρα, ταξιδεύει και μαγεύει.

Fly me to the moon, Χάρτινο το φεγγαράκι, Φεγγάρι μάγια μου ’κανες, Moon river, Canzone  del  mal di  luna, Το φεγγάρι κάνει βόλτα κ.ο.κ. είναι ορισμένες μόνο από τις συνθέσεις, που θα ρίξουν φως στη νύχτα, ενώ υπόσχονται να διαμορφώσουν μουσική ατμόσφαιρα μοναδική και υποβλητική.

Οι συντελεστές:

Ορχήστρα Ευρωπαϊκής Μουσικής Διδασκαλία – Ενορχήστρωση – Διεύθυνση: Δημήτρης Καραπινίδης. Διδασκαλία φωνών: Μιχάλης Καρυοφυλλίδης

Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής Διδασκαλία – προσαρμογή φωνών: Παπαϊωάννου Μαρία – Βασιλειάδης Λουκάς Διεύθυνση: Παπαϊωάννου Μαρία Πιάνο: Βασιλειάδης Λουκάς – Παυλίδης Σάββας

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς υπογράφει ο Δημήτρης Σιακάρας, σκηνοθέτης – ηθοποιός του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.