Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

Για 4η Σεζόν ο Μαντζόλης Μαζί μας!!!

ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ

Ανανέωση λοιπόν σήμερα για τον Χάρη Μαντζόλη, έναν ακόμα από τους παίκτες που στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Αυτή θα είναι η τέταρτη σεζόν για τον Χάρη στην ομάδα μας.
Ο κόουτς Σαραπτσής ανέφερε σχετικά με την παραμονή του Χάρη: «Είναι ένας από τους παίκτες που όλοι οι προπονητές θέλουν να έχουν δίπλα τους. Το ήθος του και η συνέπειά του είναι τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν. Έχει στηρίξει όλους του στόχους της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους και πιστεύω πως το ίδιο θα καταφέρει να κάνει και φέτος».
Σιαπάκας … Τέλος.
Την αποδέσμευσή του από το ρόστερ της ομάδας ζήτησε χθες ο Γιώργος Σιαπάκας. Η αποχώρησή του όπως αναφέρθηκε οφείλεται καταρχήν σε προσωπικούς λόγους καθώς και στην πιθανότητα να μεταγραφεί σε ομάδα της Κατερίνης.
«Η αλήθεια είναι πως λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων η 100 % συμμετοχή του στην ομάδα δεν ήταν εφικτή και το κατανοούμε» είπε ο κόουτς Σαραπτσής και συμπλήρωσε: «Η δεύτερη αυτή συνεργασία της ομάδας μας με τον Γιώργο ήταν ακόμα μία ευχάριστη εμπειρία. Τον θεωρούμε φίλο της ομάδας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι και να κάνει στη συνέχεια».
Έτσι ο Γιώργος αποτελεί μετά από αυτή του Κιρκιντζώτη την δεύτερη φετινή ως τώρα αποχώρηση από το ρόστερ του Βαφύρα μας. Μέχρι τις 30 του Ιούνη που είναι και η τελευταία ημέρα κατάθεσης των καταστάσεων αθλητών των ομάδων αναμένεται να υπάρξει τουλάχιστον μία ακόμη αποχώρηση, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της διοίκησης του συλλόγου μας.
Τέλος Και Για Παπαδημητρίου Κ. & Παπαδόπουλο Ν.
Οι ανακοινώσεις αποχωρήσεων συνεχίζονται για τον Βαφύρα μας. Οι δύο έμπειροι guards Κώστας Παπαδημητρίου ύστερα από διετή και Νίκος Παπαδόπουλος ύστερα από τριετή παρουσία στην ομάδα, αποφάσισαν να αποχωρίσουν από το ρόστερ της ομάδας, με σκοπό να ενισχύσουν την νέα προσπάθεια που θα κάνει ο Κορινός που όπως φαίνεται επανέρχεται στο προσκήνιο με παρουσία στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Την σεζόν που πέρασε είναι η αλήθεια πως δεν κατάφεραν να προσφέρουν στην ομάδα αυτά που και οι ίδιοι θα επιθυμούσαν ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Του Κώστα δεν του το επέτρεψαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ενώ ο Νίκος εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία και υποχρέωση.
Η διοίκηση του Βαφύρα έβγαλε ανακοίνωση σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά τους Κώστα Παπαδημητρίου και Νίκο Παπαδόπουλο για την προσφορά τους στην ομάδα τα τελευταία χρόνια. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην νέα προσπάθεια τους με την ομάδα της καρδιάς τους. Για εμάς θα είναι πάντα δύο πολύ καλοί φίλοι».
Θυμίζουμε πως και οι δύο κατάγονται από τον Κορινό και έχουν στηρίξει πολλά χρόνια τις προσπάθειες της τοπικής ομάδας.