Τα Ολύμπια Νέα

Κυριότερες Ειδήσεις

Τελευταία ευκαιρία

Την Παρασκευή λήγει η προθεσμία για την ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών dhmarxeio-Katerinh Από τα ταμεία καλεί όσους του οφείλουν χρήματα ο Δήμος Κατερίνης, υπενθυμίζοντας ότι η προθεσμία για ρύθμιση των 100 δόσεων, εκπνέει την Παρασκευή

Λήγει την Παρασκευή (26 Ιουνίου) η προθεσμία για την ευνοϊκή ρύθμιση των 100 δόσεων για ληξιπρόθεσμες οφειλές (και) προς τον Δήμο Κατερίνης και όσοι δεν πρόλαβαν να τακτοποποιήσουν τις οφειλές τους, καλούνται να το πράξουν.

Την δυνατότητα να ρυθμίσουν με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους  τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς το Δήμο Κατερίνης  έχουν οι πολίτες, έπειτα από την ψήφιση στη Βουλή και τη δημοσίευση σχετικής νομοθετικής διάταξης για την ρύθμιση οφειλών προς τους δήμους.
Συγκεκριμένα, οι οφειλές προς τον  Δήμο Κατερίνης μπορούν να ρυθμίζονται και να καταβάλλονται μετά από επιλογή του οφειλέτη, με ελάχιστο ποσό μηνιαίας δόσης τα 20 ευρώ. Αναλόγως του αριθμού των δόσεων που θα επιλεγεί, θα υπάρχει και η αντίστοιχη απαλλαγή από προσαυξήσεις, με ανώτατο όριο απαλλαγής σε ποσοστό 100% στην περίπτωση εφάπαξ καταβολής και με κατώτατο όριο σε ποσοστό 30% σε περίπτωση επιλογής καταβολής της οφειλής σε 91-100 δόσεις.
Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι πολίτες να αξιοποιήσουν την ευνοϊκή ρύθμιση και να τακτοποιήσουν οριστικά τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Δήμο Κατερίνης. Όπως προαναφέρθηκε η προθεσμία υποβολής αίτησης για την υπαγωγή στη ρύθμιση ισχύει μέχρι 26 Ιουνίου 2015.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις ένταξης στη ρύθμιση οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης: 2351350422-2351350521-2351350443.