Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Έγινε… 40 ετών

Γιορτή στο Γυμνάσιο Αλωνίων1

Το Γυμνάσιο Αλωνίων με αφορμή τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του, διοργάνωσε εκδήλωση στην οποία προσκεκλημένοι ήταν μαθητές, εκπαιδευτικοί και… γονείς.

Η γιορτή, που περιελάμβανε θεατρικό δρώμενο με τίτλο «BRING THEM BACK: επιστροφή των μαρμάρων», παρουσίαση των πολιτιστικών προγραμμάτων (Μεσόγειος, η λίμνη της καρδιάς μας) και ( αφιέρωμα στο Νίκο Καζαντζάκη ), προβολή ταινίας μικρού μήκους με τίτλο (από μακριά…) αποτέλεσμα παραγωγής των μαθητών/τριών της Γ’ τάξης, έκθεση τεχνολογίας καθώς και χορούς από τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους.
Η βραδιά έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα ΓΙΑ.ΓΙΑ.ΚΩ. στο οποίο πήραν μέρος οι μουσικοί: Γιάννης Παπαγεωργίου (κιθάρα-φωνή), Γιάννης Διονυσίου (φωνή), Κώστας Ιακώβου (μπουζούκι), Ρούλα Μανισσάνου (φωνή), Σάκης Λάιος (πλήκτρα) και Π. Αχλατλής (κρουστά)
Η γιορτή πλαισιώθηκε από τη χορωδία του σχολείου και προσφέρθηκαν εδέσματα από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, ενώ την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Ρούλα Μανισσάνου.
Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Πολύδωρος Παπαγεωργίου ευχαρίστησε θερμά το σύλλογο διδασκόντων του Γυμνασίου που βοήθησε στην διοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και εκείνους οι οποίοι συμμετείχαν και παρευρέθηκαν στη γιορτή.