Τα Ολύμπια Νέα

Κυριότερες Ειδήσεις

Θα μας λείψεις…

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτισαν τον Μιχάλη Συμεωνίδη

mixalhs

Εκατοντάδες φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες, εκπρόσωποι του πολιτισμού, της πολιτικής, αλλά και των μέσων ενημέρωσης, είπαν χθες το πρωί στον Καθεδρικό Ναό της Θείας Αναλήψεως το τελευταίο αντίο στο Μιχάλη Συμεωνίδη, που «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι στα 51 του χρόνια.

Συνεργάτης της Περιφερειακής Ενότητας, επιφορτισμένος για χρόνια με το κομμάτι της τελετής σημαντικών εκδηλώσεων, αλλά και συνεργάτης της «Επτα-Πολιτεία ΑΕ», ο Μιχάλης Συμεωνίδης, άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι του Σαββάτου στο σπίτι του, σκορπίζοντας θλίψη σε όλους όσους τον γνωρίσαμε, σε όλους όσοι ήταν χθες εκεί για να τον αποχαιρετίσουν για τελευταία φορά.
Ο εκλιπόν, τους τελευταίους μήνες έδινε μάχη χτυπημένος από τον καρκίνο, από τον οποίο τελικώς νικήθηκε, σε ηλικία 51 ετών.
Ο Μιχάλης, υπήρξε πολυσχιδής προσωπικότητα, λάτρης της τέχνης και του θεάτρου στο οποίο αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Παράλληλα, ασχολήθηκε με την έντυπη και ηλεκτρονική δημοσιογραφία, για χρόνια υπηρέτησε το Φεστιβάλ Ολύμπου, ενώ υπήρξε και συνεργάτης της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και της Π.Ε. Πιερίας.
Για όλους εμάς στην Επτά, την Πολιτεία και το eptanews.gr, ο Μιχάλης ήταν πρώτα και πάνω από όλα ο φίλος. Η προσωπικότητά του, το πάθος του και η ενεργητικότητά του, θα λείψει από όλους μας, που ζήσαμε τους τελευταίους μήνες την περιπέτεια της υγείας του.
Ο εκδότης, ο διευθυντής και οι εργαζόμενοι στην ΕΠΤΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΕ εκφράζουν στη μητέρα του, στον γιό του και την κόρη του, τα θερμά τους συλλυπητήρια και εύχονται την εξ’ ύψους παρηγορία.