Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

Τα είπε με τους οπαδούς ο Χρήστος Μανώλας!

Σε καλό κλίμα τα ‘πε με τον Σύνδεσμο οπαδών του Πιερικού ο υποψήφιος χρηματοδότης, Χ. Μανώλας!DSC_0050_610x400
Συνάντηση με τον «Σύνδεσμο Οπαδών Πιερικού Θ5» είχε το απόγευμα ο υποψήφιος χρηματοδότης του Πιερικού Χρήστος Μανώλας, μαζί του και ο συνεργάτης του, Ηλίας Μανίκας.
Το κλίμα της συνάντησης ήταν πάρα πολύ καλό (κράτησε περίπου 2μιση ώρες), και τα όσα ειπώθηκαν, είχαν θετικό πρόσημο, καθώς η συζήτηση είχε κυρίως ενημερωτικό και οργανωτικό κομμάτι, καθώς η πρόταση του Μανώλα όπως όλοι ξέρουμε είναι η πιο “ζεστή” μέχρι στιγμής και εφόσον δεν υπάρχει κάτι «καινούργιο».
Ενημερωτικά η συζήτηση ξεκίνησε με το θέμα που έβαλε σε κόντρα τον υποψήφιο και τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, Κ.Παπαδόπουλο, την εκκαθάριση…. εκεί ο Μανώλας ήταν ξεκάθαρος καθώς για να γίνει νεα ΠΑΕ (εφόσον βγούμε κατηγορία) *ΠΡΕΠΕΙ* να έχει τελειώσει η εκκαθάριση της παλιάς παε.
Απο την άλλη δήλωσε στους οπαδούς ότι ξεκάθαρα δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα συνεχίσει να κρατά δυνατά το ενδιαφέρον του για την ομάδα, καθώς ήδη έχει αρχίσει επαφές με ποδοσφαιριστές, προπονητή κτλ κάτι που κυρίως διαχειρίζεται ο συνεργάτης του, Ηλίας Μανίκας.
Το πλάνο αυτό θα παρουσιαστεί στην Εκάβη στις 26 του μήνα, εκεί που θα γίνουν και οι εκλογές, (εφόσον υπάρχει ομοφωνία).
Πηγή: Pierikosnews.blogspot.gr