Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Συνάντηση στα «Κρεββάτια»

Συνάντηση του δημάρχου Δίου Ολύμπου με μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βροντούς 1

Με τον Πρόεδρο και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βροντούς, συναντήθηκε ο δήμαρχος Δίου Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Καλαϊτζής

Η συνάντηση έγινε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Καταφυγίου Κρεββάτια, μια τοποθεσία αντιπροσωπευτική της μοναδικής φύσης του Ολύμπου, κατάφυτη με ψηλά έλατα και οξιές. Παρόντες από το Σύλλογο, ήταν ο πρόεδρος Γιάννης Τσιμήτρης και τα Κώστας Βάγιας και Κωνσταντής Σπανός.
Στην συνάντηση ο Δήμαρχος ενημέρωσε για την άμεση εκτέλεση των βελτιωτικών έργων της χαλικόστρωτης οδού (μήκους 8.5 χλμ), που οδηγεί στα Κρεβάτια και τις εργασίες αναμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου, στην πηγή «Καρούτια». Το έργο είναι ιδιαίτερης σημασίας, αφού αποσκοπεί στη βελτίωση της διαδρομής που οδηγεί στην, άγνωστη σε πολλούς μύστες της ορειβασίας, βόρεια πύλη εισόδου του Ολύμπου.
Η περιήγηση του Δημάρχου ολοκληρώθηκε με τη μετάβαση στη θέση «Αράπης» και τις πηγές της Αγίας Κόρης, όπου κατέγραψε τα εγγειοβελτιωτικά έργα που πρέπει να πραγματοποιηθούν και δεσμεύτηκε για την άμεση την υλοποίησή τους.