Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

Εμείς Καρδίτσα, το αυτί… Εύοσμο!

Διγκόζης:
Αποφασισμένος τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του για την τελική «μάχη» παραμονής εμφανίστηκε στη mikriliga.com ο κόουτς του Αιγινιακού. «Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς», είπε.
Δεν είναι στο χέρι του ακόμα και αν νικήσει το τελευταίο ματς μέσα στην Καρδίτσα. Digkozis_new_610x400
Στον Αιγινιακό, όμως, είναι έτοιμοι να εξαντλήσουν τα περιθώρια και να περιμένουν παράλληλα ευχάριστα απ’ τον Εύοσμο, ήττα δηλαδή του Τυρνάβου απ’ τον Αγροτικό Αστέρα.
Κι αυτό είναι το στίγμα του Άγγελου Διγκόζη που δίνεται μέσω της mikriliga.com:
«Φυσικά θα πάμε για μάχη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Όσες πιθανότητες έχουμε, οφειλούμε στους εαυτούς μας να πάμε να τις διεκδικήσουμε. Είναι δύσκολη έδρα η Καρδίτσα, εξίσου θα χρειάζονται τη νίκη, αλλά θα πάμε προετοιμασμένοι για το καλύτερο δυνατό. Όλοι ξέρουν πως δεν εξαρτόμαστε μόνο απ’ το δικό μας αποτέλεσμα.
Είναι λογικό λοιπόν ένα… μέρος μας να βρίσκεται και στον Εύοσμο και να περιμένουμε από εκεί τα νέα. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας και όπου βγει. Άλλωστε εδώ που φτάσαμε, είναι ένας αγώνας, θα δώσουμε και την ψυχή μας, ελπίζοντας πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε».
Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό, ο Διγκόζης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Φαμπίνιο που είναι τιμωρημένος και στερεί μια λύση στην άμυνα. Προφανώς σταθερά εκτός ο Ντεβέσα που ουσιαστικά… δεν βοήθησε ποτέ λόγω τραυματισμού.
mikriliga.com