Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

Μετάλλια και διακρίσεις στη Θέρμη Θεσσαλονίκης

ΓΑΣ Αρχέλαος-Τοξοβολία: 11206803_403727699799863_5991812876767662984_o
Οι επιτυχημένες εμφανίσεις των αθλητών του τμήματος τοξοβολίας του Αρχέλαου συνεχίστηκαν το Σάββατο 6/7/2015 στις εγκαταστάσεις των ΤΕΦΑΑ στην Θέρμη Θεσσαλονίκηςόπου πραγματοποιήθηκε αγώνας τοξοβολίας ανοιχτού χώρου με μεγάλη συμμετοχή τοξοτών από όλη την Ελλάδα.
Το τμήμα τοξοβολίας του ΓΑΣ Αρχέλαου συμμετείχε με δέκα αθλητές με τελική συγκομιδή 6 μεταλλίων! Συγκεκριμένα στις Πανκορασίδες η αθλητριά μας Λούλα Ελένη ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στην δεύτερη θέση η Χαρίση Αικατερίνη, οι οποίες συνεχίζουν τις πολύ καλές εμφανίσεις.
Στον κατά γενική ομολογία πιο θεαματικό αγώνα της διοργάνωσης στην κατηγορία Παμπαίδων Β’, οι θεατές παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον έναν αγώνα ποιότητας λόγω των υψηλότατων σκορ και της τεχνικής επάρκειας των αθλητών, όπου σημειώθηκε πανελλήνιο ρεκόρ (683π.) από τον αθλητή Ρεμαντά Ζήνων-Άγγελο του συλλόγου «Τετραπτερυλλίς» που κατέκτησε την πρώτη θέση, ακολουθούμενος από τους αθλητές του Αρχέλαου Χαρίση Ευάγγελο και Μόσχοβα Νικόλαο που κατέκτησαν την δεύτερη και τρίτη θέση και τον Δαμκαούτη Ανέστη στην τέταρτη θέση.
Στην πρώτη τους εμφάνιση σε αγώνα, οι Σιγκούνας Σωτήριος με ασημένιο μετάλλιο και Πασαχίδης Θεόδωρος με χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Αναπτυξιακό Ανδρών σφράγισαν την επιτυχή πορεία της αποστολής.
Θαυμάσαμε επίσης τους μικρούς μας αθλητές Γκούτζα Δημήτριο και Κοκτσίδου Κασσιανή, που ήταν οι νεαρότεροι αθλητές της διοργάνωσης και στάθηκαν επάξια στο γήπεδο καθώς και ο τοξότης μας Σαββίδης Απόστολος που παρά την πρόσφατη ενασχόλησή του με την τοξοβολία δείχνει αξιοσημείωτη πρόοδο και αναμένουμε πολλά από αυτόν στο μέλλον.
Το Δ.Σ. του Αρχέλαου θέλει να συγχαρεί τους αθλητές και τους προπονητές του τμήματος τοξοβολίας με ευχές για συνέχεια των επιτυχιών.