Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Εικόνες ντροπής

«Νέα Εποχή για την Κατερίνη για την παιδική χαρά Καλλιθέας:1

Στις παιδικές χαρές – όπου τα μικρά παιδιά επιζητούν το παιχνίδι και τη διασκέδαση με τους φίλους τους και που οι γονείς δε μπορούν να τους το στερήσουν – η σημερινή κατάσταση σε αυτές, δείχνει το λιγότερο εικόνα ντροπής!
Τα σκουπίδια μέσα στη παιδική χαρά, όσο και οι πεταμένες σύριγγες, ένα πράγμα μόνο μπορεί να δηλώνουν… Την εγκατάλειψη κάθε προσπάθειας της διοίκησης του Δήμου Κατερίνης απέναντι στην συμμόρφωση του Νόμου, για αυτές, αλλά και την υποτυπώδη προστασία και διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, κυρίως για τα μικρά παιδιά.
Είναι πέρα ως πέρα αδιανόητο τι θα συμβεί αν κάποιο από αυτά τα παιδιά έρθει σε επαφή με τις σύριγγες που μπορεί να είναι πεταμένες οπουδήποτε. Ποιος Δήμαρχος και ποιοι ιθύνοντες αντιδήμαρχοι και υπάλληλοι θα απολογηθούν για μια τέτοια στιγμή; Θα είναι αρκετό;
Μήπως ήρθε καιρός να ξηλωθεί η πινακίδα «αποποίησης κάθε ευθύνης» που η διοίκηση του Δήμου έχει τοποθετήσει σε κάθε παιδική χαρά και να αναλάβει τις ευθύνες της πριν είναι πολύ αργά, τόσο για την υγεία όσο και την ακεραιότητα των μικρών παιδιών αλλά και για τους μεγαλύτερους που συνοδεύουν τα παιδιά τους;
Σταματήστε να εθελοτυφλείτε στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών!! Σταματήστε να αδιαφορείτε για την δημόσια υγεία αλλά και την σωματική ακεραιότητα των παιδιών!! Ο δήμος δεν είναι μόνο βιτρίνα και εκδηλώσεις….αλλά ουσιαστική προάσπιση της ποιότητας ζωής των πολιτών!

Αμοιρίδης Περικλής
Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό
«Νέα Εποχή για την Κατερίνη»