Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

Δηλώσεις Ζάκυνθος – Αιγινιακός

Δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού Ζάκυνθος – Αιγινιακός 1-0 για τα play out έκαναν οι δύο προπονητές . Ο τεχνικός της Ζακύνθου επικεντρώθηκε στην σπουδαιότητα του αγώνα2101-885x592 και στην δίκαιη κατά την άποψη του νίκη της ομάδας του, ενώ ο τεχνικός του Αιγινιακού μίλησε για το εξωαγωνιστικό κομμάτι και κατέκρινε την φιλοξενία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις
Ντάνι Ακίνο: «Ήταν ένα ματς στο οποίο παιζόντουσαν πολλά σήμερα. Κερδίσαμε το παιχνίδι δίκαια κατά την άποψη μου. Σίγουρα σταθήκαμε στο ύψος μιας τέτοιας αναμέτρησης γιατί υπήρχε μεγάλη πίεση και ένταση και αυτό έδρασε στους ποδοσφαιριστές που κάνανε κάποια αψυχολόγητα λάθη. Παρ’όλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο που δεν παίξαμε πολύ καλά, η ομάδα μου δικαούται την νίκη. Μας μένει ένα ακόμα βήμα για την παραμονή και πρέπει να γίνει από το επόμενο παιχνίδι. Να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη προσπάθεια αλλά και τον κόσμο για την μεγάλη του στήριξη στο παιχνίδι. Την δεδομένη στιγμή χρειαζόμαστε την στήριξη όλων για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την παραμονή».
Άγγελος Διγκόζης : «Θα ήταν ασέβεια να μιλήσω για παιχνίδι βάσει των όσων ζήσαμε από τη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στο νησί. Είναι η πρώτη φορά που δεν θα ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία. Μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου που προσπάθησαν για το αποτέλεσμα κάτω από αυτές τις συνθήκες». Home / Αιγινιακός / Γιώργος Kαρανικόλας: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουμε με τον Γιάννη Νιώπα»
Χρόνια πίσω πήγε το ποδόσφαιρο στο Δημοτικό στάδιο της Ζακύνθου σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγινιακός, Γιώργος Καρανικόλας μιλώντας στους δημοσιογράφους.
O κος Καρανικόλας για όσα διαδραματίστηκαν εναντίον του Αιγινιακού ανέφερε:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που κατάφεραν και βγήκαν σώοι και αβλαβείς κάτω από αυτές τις συνθήκες. Από το Σάββατο που ήρθαμε στο νησί μας προπηλάκισαν. Όλα όσα έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια και στο ημίχρονο πάνε πολλά χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο. Ελπίζω ο Υφυπουργός να πήρε μία γεύση, αφού ήταν στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουμε στην ομάδα με τον Γιάννη Νιώπα. Κινδύνευσαν ζωές και μικρά παιδιά που ήταν μαζί μας με την αποστολή. Στο τέλος χάσαμε και, ευτυχώς, φεύγουμε ζωντανοί».