Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

«Παράθυρο» συνεργασίας…

Π.Ε. Πιερίας και Δήμος Κατερίνης

cf9f63f5cd2bb87a4673210a81f128cc_L

Το ενδεχόμενο της από κοινού σύμπραξης για το επισιτιστικό πρόγραμμα, συζήτησαν η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και ο δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης Νίκος Παπαζιώγας, στο περιθώριο της ενημερωτικής συνάντησης με την αν. Υπουργό Θεανώ Φωτίου

Συνάντηση αιρετών εκπροσώπων των ΟΤΑ με την αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης Θεανώ Φωτίου, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Στη συνάντηση το Δήμο Κατερίνης εκπροσώπησε ο εντεταλμένος σύμβουλος για το πρόγραμμα Νίκος Παπαζιώγας.

Η συνάντηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα όσον αφορά την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή 2014-2020» στο πλαίσιο του «Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD).
Τον Δήμο Κατερίνης ως επικεφαλής εταίρου της σύμπραξης που θα υλοποιήσει το πρόγραμμα, εκπροσώπησε ο Νίκος Παπαζιώγας συνοδευόμενος από τον υπηρεσιακό παράγοντα Πέτρο Διαμαντή.
Παρούσα και η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου συνοδευόμενη από τον περιφερειακό σύμβουλο Στέφανο Μπιτόπουλο. Οι δυο πλευρές αφού παρουσίασαν τις θέσεις τους και τις απόψεις για το επισιτιστικό πρόγραμμα συζήτησαν και το ενδεχόμενο της από κοινού σύμπραξης προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.