Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Από φέτος αυτοκόλλητα αντί τιμοκαταλόγου…

Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας-Πέλλας-Ημαθίας

92d71eb0f3424b04d11be95574266a35_L

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πραγματοποιήθηκε προ ημερών η 18η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων-Διαμερισμάτων Ελλάδος στην Αθήνα και συζητήθηκαν όλα τα κρίσιμα θέματα, που ταλαιπωρούν στο σύνολό τους τις μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις.

Τη συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού στο υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γεώργιος Τσακίρης και πολλοί εκπρόσωποι κομμάτων και θεσμικών φορέων του τουρισμού.

Αναφορικά, με την κατάργηση των τιμοκαταλόγων και την αντικατάστασή τους από τα νέα αυτοκόλλητα σήματα νόμιμης λειτουργίας ετήσιας ισχύος, το μέτρο αναμένεται να ισχύσει από φέτος. Η διάθεση των αυτοκόλλητων ξεκινά εντός τον Απρίλιο, από τις κατά τόπους Ομοσπονδίες, με την Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Πιερίας – Ημαθίας – Πέλλας να ενημερώνει τα μέλη ότι η μη συμμόρφωση στην προμήθειά τους θα επιβάλλει πρόστιμο 1.000 ευρώ στην εκάστοτε επιχείρηση.

Περιμένουμε εντός των ημερών λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία δήλωσης & προμήθειας των εν λόγω αυτοκόλλητων και θα ενημερώσουμε τα μέλη μας στην συνέχεια.