Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

«Εφυγε» ο Βαλάσης Κοτρώνης

Τον θάνατο του προέδρου του Βαλάση Κοτρώνη, ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κατερίνης

bee392ccb91b968f78a29a035271c5d5_XL

Στην ανακοίνωσή του, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κατερίνης, αναφέρει: «Έφυγε σήμερα το απόγευμα από κοντά μας ένας πραγματικός και άξιος αγωνιστής της εργατικής μας τάξης. Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης Βαλάσης Κοτρώνης.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης, οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες, οι φίλοι, θρηνούμε για τον άδικο και αναπάντεχο χαμό του Προέδρου μας Βαλάση Κοτρώνη.

Ο Βαλάσης Κοτρώνης υπήρξε ο ανυποχώρητος και ο ασυμβίβαστος αγωνιστής σε όλους τους εργατικούς και κοινωνικούς αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων των εργαζομένων γι αυτό και τιμήθηκε επανειλημμένα με την ψήφο των εργαζομένων.

20 χρόνια Πρόεδρος του Σωματείου Επισιτισμού Τουρισμού Ν. Πιερίας, Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου και τα τελευταία 4 χρόνια πανάξιος Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης.

Άξιος, μαχητικός, δημιουργικός, ταγμένος επί σειρά ετών στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζόμενων.

Έντιμος, αξιοπρεπής, δυναμικός, πάλευε από όλα τα μετερίζια και τις θέσεις που οι εργαζόμενοι με την απεριόριστη προς το πρόσωπό του εμπιστοσύνη, τον είχαν τάξει να υπηρετεί.

Η συμπεριφορά, το ήθος και η αξιοσύνη του, παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς.

Όλοι εμείς που τον γνωρίσαμε, που συνεργασθήκαμε και αγωνισθήκαμε μαζί του θα τον θυμόμαστε πάντα για την αγωνιστικότητα του, τη δράση του και την προσφορά του στους εργαζομένους, στο συνδικαλιστικό κίνημα και στην κοινωνία.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΠΡΟΕΔΡΕ»