Τα Ολύμπια Νέα

Απόψεις

ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ (18/03/2015)

Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

55323448

Σε μια συζήτηση που είχα, με τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, Ηλία Τάπρα μου μεταφέρθηκε η δυσαρέσκειά του για τους μη συμμετέχοντες στην προεκλογική εκστρατεία της Ν.Δ. στις τελευταίες εκλογές. Στην Πιερία βέβαια. Ο Ηλίας μου είπε για αυτούς πως είναι «πολιτικοί λιποτάκτες της παράταξης«…

Η αλήθεια είναι πως η κουβέντα είναι βαριά και χρίζει διάφορων ερμηνειών. Το θέμα είναι πως κάποτε αυτά πρέπει να ξεκαθαρίσουν…

Η ώρα έρχεται και…

Στα όρια της γελοιότητας

samaras_klepsidra1_copy_17

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με αυτά το κινητό του Σαμαρά παρακολουθείται….

Οι απορίες είναι οι εξής:

Ποιος νομίζεις (πλέον) πως είσαι Αντώνη;

Τι έχεις να πεις το οποίο χρήζει παρακολούθησης;

Γιατί τώρα και όχι νωρίτερα;

Ποιος ασχολείται μαζί σου κα(η)μένε Αντώνη…

Τους βαράει το νταούλι και αυτοί χορεύουν!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ζ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΥΕΘΑ (EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)

Με μεγάλη χαρά είδα την κοινή δήλωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία με αίτημα προς το Δήμο Κατερίνης να μην στηθεί εξέδρα επισήμων την 25η Μαρτίου.

Βέβαια και αυτό αποτελεί «στρογγύλεμα» των θέσεων των συντρόφων μιας και οι περισσότεροι από αυτούς είχαν ως βασικό τους αίτημα την κατάργηση των παρελάσεων γενικότερα.

Από την άλλη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ετοιμάζει show στην Αθήνα. Στην παρέλαση – χωρίς κάγκελα – θα συμμετέχουν λέει επίλεκτα τμήματα καθώς και θα τιμηθούν μονάδες των συνόρων μας. Μετά την παρέλαση οι μπάντες που θα συμμετέχουν σε αυτή θα παιανίζουν παραδοσιακούς ρυθμούς για τον κόσμο και θα στηθεί μεγάλο γλέντι…

19101_797882346957794_84213168397651122_n

Με άλλα λόγια ο Πάνος θα τους βαράει το νταούλι και αυτοί θα χορεύουν…

Τι μου θύμισε…

ΣΩΠΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ 3

Παλιός και καλός φίλος μου θύμισε προχθές πως δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με παλαβούς και να μην δίνεις διαστάσεις σε θέματα που δεν αξίζουν σημασίας.

«Ο καθένας μπορεί να έχει έναν λογαριασμό – με ψευδώνυμο ή όχι δεν έχει σημασία – στο facebook και να γράφει ότι του κατέβει στο κεφάλι. Μην μπαίνεις στη διαδικασία ποτέ να ασχοληθείς με ανθρώπους τέτοιους. Ισχνοί άνθρωποι, ισχνές καταστάσεις. Να τους κάνεις δλδ καμιά μήνυση, να τους βγάλεις από την αφάνεια και να το παίζουν και μάγκες οι ανύπαρκτοι. Συνέχισε να τους αγνοείς, όσο τους αγνοείς μέχρι και ρουφιάνοι γίνονται. Αφού τα ξέρεις…. και εν κατακλείδι 40ρησες»

Το τελευταίο με πόνεσε. Σαρανταρίζω και είναι αλήθεια….

Bullying και Μαυρουδής…

11061768_797290083683687_4218134835253035143_n