Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Προβάλλουν την Πιερία σε τουριστικές εκθέσεις!

Αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας τεσσάρων φορέων ( Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, Επιμελητητηρίου Πιερίας, Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας)

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 1

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας στην Ουγγαρία στην Τουριστική Έκθεση της Βουδαπέστης το τριήμερο 26/2/2015 έως 1/3/ 2015.

Ήταν η τρίτη σε σειρά από συνολικά 4 τουριστικές εκθέσεις (εκτός από αυτή της Κωνσταντινούπολης) για την περίοδο 2015 όπου η Πιερία λαμβάνει μέρος με δικό της περίπτερο αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας τεσσάρων φορέων ( Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, Επιμελητήριο Πιερίας, Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας).

Σε πολύ θετικό κλίμα έγιναν συναντήσεις εκπροσώπων των παραπάνω φορέων αλλά και επιχειρηματιών του τουρισμού με αντίστοιχους της Ουγγαρίας, με το ενδιαφέρον της συγκεκριμένης αγοράς για τον τόπο μας να παραμένει σταθερό και σε ικανοποιητικά επίπεδα τα τελευταία χρόνια.

Ανάλογη συμμετοχή θα υπάρχει και στην έκθεση τουρισμού που θα ακολουθήσει στο αμέσως επόμενο διάστημα 12/3 ως 15/3 στο Βουκουρέστι (Ρουμανία).

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 3

Εκ μέρους του ΔΣ

Η Πρόεδρος                                                                                 Ο Γεν. Γραμματέας
Λάμπρου – Ξυπτερά Ευαγγελία                                              Τσιτλακίδης Ηρακλής