Τα Ολύμπια Νέα

Απόψεις

ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ (02/03/2015)

Τους άρεσαν τα κρασιά των Πιεριέων οινοπαραγωγών;;;

CAM00495

Ο Επιστημονικός Συνεργάτης της Π.Ε. Πιερίας κ. Δημήτρης Ρουκάς και Γενικός Γραμματέας του Δήμου Δίου-Ολύμπου κ. Νίκος Λακασάς μαζί με τον πάντα χαμογελαστό οινοπαραγωγό κ. Κώστα Παπαγιανούλη μπροστά από τα περίπτερα των οινοπαραγωγών της Π.Ε. Πιερίας, που πήραν μέρος στην μεγάλη διεθνούς φήμης έκθεση τροφίμων & ποτών στην Θεσσαλονίκη Detrop & Oenos 2015.

Βέβαια δεν μας είπαν αν τους άρεσαν τα κρασιά… Παρόλα αυτά το όνομα Παπαγιαννούλης εγγυάται την άριστη ποιότητα. Οι κακεντρεχείς μπορεί να το πουν έμμεση διαφήμιση, η γνωριμία μας όμως με τον Κώστα Παπαγιαννούλη ξεκινά από πολύ παλιά…

Δεχόμεθα απειλές…

20150302_113742

«Τιφτίκια» είπε θα μας κάνει ο αντιδήμαρχος Γουλάρας αν δεν γράφουμε σωστά. Στην φωτογραφία με τον κουμπάρο του Γιώργο Κεχαγιά έξω από το Δημαρχείο Δίου – Ολύμπου στο Λιτόχωρο.

Τί είναι τα «τιφτίκια» βέβαια δεν ξέρουμε, θα πάρουμε τηλέφωνο όμως στον Παντελεήμονα να μας το εξηγήσουν. Όπως λέει και ο αρχηγός του Γουλάρα: «… όταν μιλάνε αυτοί από τον Άγιο χρειάζεται μεταφραστή να μας πει τί εννοούν…».

Τραγουδάκι…

Ωραίο το τραγούδι… Μια αντρική και μια γυναικεία φωνή σε ένα από τα καλύτερα ντουέτα των τελευταίων ετών.

Ο δήμαρχος Δημόπουλος, όταν τραγουδά, έχει κάποια κενά στην ερμηνεία. Ακούγεται βέβαια – από Πλαταμώνα μεριά – πως ο Γιώργος Φαρμάκης αποτελεί άριστο δίδυμο με τον δήμαρχο όταν τραγουδάνε μαζί.

Καλώς τους «κουμπάρους»

20150302_011015

Τους Κύπριους «αδερφούς» μας από τον αδελφοποιημένο Δήμο Γερμασόγειας φιλοξένησε η δημοτική αρχή το τριήμερο των εκδηλώσεων για την Επανάσταση του Ολύμπου.

Στην φωτογραφία η δημοτική σύμβουλος Ειρήνη Βακουφτσή με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερμασόγειας κ. Πολύβιο Παπασολωμού.

Τώρα για κάποιες γκρίνιες που ακούστηκαν για την μη παρουσία πρώην και νυν δημοτικών συμβούλων στις εξόδους με τους Κυπρίους είναι μια άλλη ιστορία…