Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Έντονη ήταν η παρουσία της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας στην Τουριστική Έκθεση της Σόφιας (Βουλγαρία)

1476303_911597855529040_6955367454199464461_n

Έντονη ήταν η παρουσία της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας στην Τουριστική Έκθεση της Σόφιας (Βουλγαρία) η οποία έλαβε χώρα κατά το τριήμερο 12, 13 & 14 Φεβρουαρίου 2015. Επρόκειτο για την δεύτερη τουριστική έκθεση για την περίοδο 2015 – η πρώτη ήταν στην Κωνσταντινούπολη – όπου προβάλλεται η Πιερία με δικό της περίπτερο και δίνει δυνατά το στίγμα της στις τουριστικές αγορές. Το περίπτερο οργανώθηκε από τέσσερεις φορείς: Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, Επιμελητήριο Πιερίας, Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας και Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων. Σε κλίμα ενότητας και συνεργασίας που η γενικότερη δύσκολη οικονομική συγκυρία απαιτεί, εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων, συνάδελφοι ξενοδόχοι, τουριστικοί επιχειρηματίες καθώς και στελέχη επιχειρήσεων δήλωσαν παρόντες στην προσπάθεια ανάδειξης της Πιερίας και των επιχειρήσεών της.

Ανάλογη συμμετοχή θα υπάρξει και για τις εκθέσεις που ακολουθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα στο Βελιγράδι (Σερβία), Βουδαπέστη (Ουγγαρία) και Βουκουρέστι (Ρουμανία).

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                                                                  Ο Γραμματέας

Ευαγγελία Ξυπτερά – Λάμπρου                                                                Ηρακλής Τσιτλακίδης