Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 24η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας «Detrop»

detrop_geniko

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζοντας ουσιαστικά δράσεις για την ανάδειξη των ποιοτικών προϊόντων της περιοχής, θα συμμετάσχει στην 24η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας «DETROP 2015» η οποία διοργανώνεται από τη HELEXPO από τις 26 Φεβρουαρίου έως την 1 Μαρτίου 2015, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η DETROP και η OENOS έχουν καθαρά εξαγωγικό προσανατολισμό για την εγχώρια βιομηχανία τροφίμων και ποτών, αφού στοχεύουν στο να προβάλλουν τα πιο ποιοτικά προϊόντα της ελληνικής φύσης και ταυτόχρονα να αναδείξουν την ανάγκη της σύγχρονης επεξεργασίας, μεταποίησης και τυποποίησης αυτών, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικά στις ξένες αγορές.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις της Πιερίας που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων & ποτών, να συμμετάσχουν σε αυτήν τη δράση εξωστρέφειας για την ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των προϊόντων της Πιερικής Γης.

Με στόχο την προβολή και την ισχυροποίηση της Πιερικής ταυτότητας και της φήμης των προϊόντων μας, η συμμετοχή των επιχειρηματιών της περιοχής μας θα δώσει την ευκαιρία για επαφές με εμπορικούς επισκέπτες όχι μόνο από όλη τη χώρα, αλλά και από ξένες χώρες, με στόχο την επέκταση υφιστάμενων συνεργασιών, καθώς και τη σύναψη νέων.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην έκθεση, καλούνται να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πιερίας το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από τις 5/2/2015 (κ. Αντωνοπούλου Παρασκευή, τηλ. 2351351128 και ηλεκτρονικά στο p.antonopoulou@pieria.pkm.gov.gr).

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ–ΚΙΤΣΙΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ