Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Συνάντηση του νέου ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας με τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου κ. Δημόπουλο Κωνσταντίνο και τον αναπληρωτή Δημάρχου κ. Λάππα Νικόλαο

20 1 2015 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας συνεχίζοντας τις συναντήσεις του με τους εμπλεκόμενους φορείς στον Τουρισμό της Πιερίας, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του Δήμου Δίου-Ολύμπου κ. Δημόπουλο Κωνσταντίνο και τον αναπληρωτή Δημάρχου κ. Λάππα Νικόλαο.

Τέθηκαν θέματα που αφορούν το τουριστικό προϊόν της περιοχής όπως η προβολή και ανάδειξη του Ολύμπου, οι γαλάζιες σημαίες στις ακτές του Δήμου, η καθαριότητα και αποκομιδή των σκουπιδιών, η συμμετοχή του Δήμου στον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, το θέμα της διάβρωσης των ακτών του Πλαταμώνα, η ανάπλαση της παλαιάς σιδηροδρομικής γραμμής, η σύνδεση των εσωτερικών αποχετευτικών δικτύων με τον βιολογικό κλπ.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, και εκδηλώθηκε η αμοιβαία βούληση για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία στα θέματα του κοινού ενδιαφέροντος.

Από πλευράς της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας παρέστησαν : η πρόεδρος κα Ευαγγελία Ξυπτερά – Λάμπρου, ο αντιπρόεδρος Γεώργιος Ζώβας, ο Γεν. Γραμματέας κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης, και το μέλος του ΔΣ κ. Δημήτριος Τοπαλίδης.