Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Δήλωση Ζήση Ζάννα

zannas_zisis

«Θα κριθούμε από το πώς θα εφαρμόσουμε τις πολιτικές μας» δήλωσε πριν από λίγο ο πρώτος σε ψήφους (και βουλευτής πλέον) του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία Ζήσης Ζάννας εμφανώς ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των εκλογών. Πρόκειται για τον νεότερο σε ηλικία που εξέλεξε ποτέ ο νομός (είναι γεννημένος το 1982).

«Οι εκλογές πάντα αποτελούν ένα πανηγύρι δημοκρατίας. Σήμερα είναι μία ιστορική μέρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσε μία μεγάλη νίκη . Είναι πρώτο κόμμα. Ο ελληνικός λαός επέλεξε να τερματίσει τις μνημονιακές πολιτικές και την πολιτική της λιτότητας στην οποία είχε περιέλθει η χώρα. Η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος εμπιστοσύνης. Ευχαριστούμε τους χιλιάδες Έλληνες και τις χιλιάδες ελληνίδες που δώσανε τη δυνατότητα στο ΣΥΡΙΖΑ από αύριο το πρωί να εφαρμόσει την αντιμνημονιακή προοδευτική πολιτική του, ώστε η Ελλάδα να μην αποτελεί παρία και περιθώριο στην Ευρώπη και να αναδειχθεί σε μία δύναμη πρωτοπόρα που θα δώσει το παράδειγμα στους υπόλοιπους λαούς. Να διεκδικήσουν μία Ευρώπη της ανάπτυξης, της αξιοκρατίας και όχι μία Ευρώπη των λίγων, μία Ευρώπη αυταρχική στην οποία οδήγησαν οι πολιτικές της λιτότητας τα προηγούμενα χρόνια», δήλωσε.

Έκανε λόγο για συλλογική ικανοποίηση από τα αποτελέσματα των εκλογών ενώ, όπως είπε, πρόκειται για «δικαίωση μία σειράς αγώνων τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τα κομμάτια εκείνα του ελληνικού λαού έδωσε απέναντι στη μνημονιακή βαρβαρότητα. Η αυριανή ημέρα είναι ημέρα όλων των Ελλήνων και των Ελληνίδων για να ξεκινάμε να δημιουργούμε και να ξαναχτίσουμε τη χώρα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά» κατέληξε.