Τα Ολύμπια Νέα

Ελλάδα

Τσίπρας: Η νέα κυβέρνηση θα διαψεύσει τις Κασσάνδρες

Η ελπιδα έγραψε ιστορία, εδωσε εντολή η Ελλάδα γυρίζει σελιδα. Αφήνει πίσω λιτότητα και ταπείνωση και προχωρά σε μια Ευρώπη που αλλάζει, τονισε ο Αλέξης Τσιπρας

10311360_10153162393128054_5021595952838520973_n

Η ελπιδα έγραψε ιστορία, ο λαός εδωσε αδιαμφισβήτητη εντολή η Ελλάδα γυρίζει σελιδα. Αφήνει πίσω λιτότητα και ταπείνωση και προχωρά σε μια Ευρώπη που αλλάζει, τονισε ο Αλέξης Τσιπρας μιλώντας σε πλήθος κόσμου στα Προπυλαια και πρόσθεσε:

Ο λαός μας έκανε το βημα μπροστά στην ιστορία. Από αύριο ξεκινάμε σκληρή δουλειά. Η ετυμηγορία του λαού ακυρώνει τα μνημόνια της λιτότητα και της καταστροφής, καθιστά την Τρόικα παρελθον.

Θα σχηματίσουμε κυβέρνηση όλων των Ελληνων. Θα αγωνιστούμε για να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας. Σήμερα ηττήθηκε η Ελλάδα των ελιτ, των ολιγαρχιών. Νικησε η Ελλάδα του μόχθου, της εργασίας.

Θα διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες εντός και εκτός της χώρας.Με γνωμονα το κοινό συμφέρον ολων των λαών της ΕΕ, η νέα κυβέρνηση θα διαπραγματευθεί δίκαιη και αμοιβαία επωφελή λύση. Η Ελλάδα θα προσέλθει με το εθνικό της σχεδιο μεταρρυθμίσεων, χωρίς νέα ελλείμματα αλλά και χωρίς εξωπραγματικά και ανεφικτα πλεονάσματα. Ούτε αμοιβαία καταστροφική ρήξη θα υπάρξει, ούτε συνέχιση της υποταγής θα γίνει ανεκτή.

Προτεραιότητα η αποκατάσταση της λαϊκής κυριαρχίας στην πατρίδα μας, η απόδοση Δικαιοσύνης, η ρήξη με το καθεστώς της διαπλοκής και της διαφθοράς – Πάνω από όλα θα είναι να αποκτήσει ξανά η χώρα και ο λαός μας τη χαμένη τους αξιοπρέπεια».