Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

«Η Ελλάδα θα νικήσει με τη Νέα Δημοκρατία»

Συνεχίζει τις επαφές με τους πολίτες και τους φορείς ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος – Στο Δήμο Δίου – Ολύμπου, στη ΣΠΕΚΟ Βροντούς, Νέα Έφεσο, Κονταριώτισσα, Καρίτσα και Άγιο Σπυρίδωνα

2a5bba883debee68e6520cc3e7ef03be_XL

Συνεχίζει καθημερινά τις επαφές του με τους πολίτες της Πιερίας ο υποψήφιος βουλευτής κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος και ειδικά στην περιφέρεια του νομού. Καθιέρωσε σε καθημερινή βάση τις ανοιχτές συζητήσεις, στις οποίες αναπτύσσει ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες της Πιερίας και απαντάει σε όλα τα θέματα και προβλήματα που του θέτουν.

Χθες βρέθηκε στην Δημοτική ενότητα του Δίου και επισκέφτηκε τα χωριά της Νέας Εφέσου, Καρίτσας, Αγίου Σπυρίδωνα, Κονταριώτισσας και Βροντούς. Οι πολίτες τον περίμεναν σε γεμάτες αίθουσες και έδειξαν να αγωνιούν για το αύριο της χώρας και του τόπου μας.

Konstantopoulos Karitsa

Ο υποψήφιος βουλευτής ανέφερε μεταξύ άλλων: « Γνωρίζω καλά πως όλα τα νοικοκυριά περνάνε δύσκολες ώρες. Αλλά μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Επιλέξαμε τον δύσκολο δρόμο αλλά αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να βγούμε από την κρίση. Με σταθερή κυβέρνηση και ισχυρό νόμισμα. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Το λέω παντού όπου και αν βρεθώ, το λέω και σε εσάς. Έχω την υποχρέωση να σας πω την αλήθεια. Όσο σκληρή και αν είναι. Είμαι σίγουρος πως οι σειρήνες οι οποίες φωνάζουν και μιλάνε για εύκολες λύσεις δεν θα σας αγγίξουν και θα επιλέξετε την σταθερότητα της χώρας».

Konstantopoulos Dion

Στη συνέχεια ο κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε για τις παρεμβάσεις που έκανε ο ίδιος για τον αγροτικό κόσμο της Πιερίας: «Για τον αγροτικό κόσμο τα τελευταία χρόνια οι παρεμβάσεις μου θεωρώ πως ήταν καίριες και αποτελεσματικές. Να σας θυμίσω κάποιες από αυτές. Με προσωπική μου επιστολή ήρθε στην Πιερία ο πρόεδρος τους ΕΛΓΑ για να καταγράψει ΑΜΕΣΑ τις ζημιές που υπέστη ο αγροτικός κόσμος από τις περσινές χαλαζοπτώσεις και βροχοπτώσεις. Σε λίγες ώρες καταβάλλονται και οι αποζημιώσεις σε όλους όσους είχαν υποστεί ζημίες. Ένα γιγαντιαίο έργο αγροτικής οδοποιίας και άρδευσης έγινε με προσωπική μου παρέμβαση. 35 εκατομμύρια ευρώ εγκρίθηκαν μέσω ΕΣΠΑ και δόθηκαν για άρδευση και αγροτική οδοποιία. Η μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορίας της Πιερικής υπαίθρου. Είπα «Όχι» στην κατάσχεση-παρακράτηση των ασφαλιστικών εισφορών προς τον ΟΓΑ από τις ΔΟΥ και τον ΟΠΕΚΕΠΕ, από τις πάσης φύσεως ενισχύσεις και επιδοτήσεις, όπως επιστροφή ΦΠΑ, ενιαία ενίσχυση, εξισωτική αποζημίωση, προγράμματα, σχέδια βελτίωσης κλπ. Έκανα συχνές παρεμβάσεις για την βελτίωση της ζωής των αγροτών και αυτό το αποδεικνύει ο αριθμός των επερωτήσεων μου τα τελευταία δύο χρόνια που είναι 35 και αφορούν αποκλειστικά τους αγρότες. Έθεσα θέμα στην κυβέρνηση για τις τιμές του αγροτικού πετρελαίου καθώς και για το ταμείο αγροτικής επιχειρηματικότητας. Έκανα αναρίθμητες παρεμβάσεις προς το θετικό, σε ΟΓΑ, ΕΛΓΑ και ΟΠΕΚΕΠΕ».

Konstantopoulos SPEKO

Ολοκληρώνοντας την συζήτηση είπε τα εξής: Θεωρώ πως στάθηκα δίπλα στον αγρότη. Αγωνίστηκα για την Πιερική ύπαιθρο. Και πάντα σας λέω την αλήθεια με όποιο κόστος και αν έχει αυτή. Θεωρώ πως ήμουν χρήσιμος στον αγρότη της Πιερίας. Αυτή την φορά που οι καταστάσεις είναι ακόμα πιο δύσκολες και οι συγκυρίες θέλουν έμπειρους και αποτελεσματικούς πολιτικούς, η επιλογή σας είναι ευθύνη και για μένα δέσμευση εγγύησης για το αύριο.