Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Όλη η Πιερία μια γροθιά

Γ. Κωνσταντόπουλος: Η εγγύησή μας για την Πιερία είναι το έργο μας

SAM_2675

Ο υποψήφιος βουλευτής νομού Πιερίας κ. Γεώργιος Κωνσταντόπουλος συναντήθηκε χθες Τετάρτη 14 Ιανουαρίου και προχθές Τρίτη, με τον Δήμαρχο Κατερίνης, δημοτικούς συμβούλους και εργαζόμενους του Δήμου Κατερίνης, με τον Διοικητή του νοσοκομείου Κατερίνης κ. Αστέριο Φαρμάκη, με το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, την Μέριμνα του Παιδιού καθώς και την υπηρεσία του ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο διαλόγου που έχει ξεκινήσει με μαζικούς φορείς και κοινωνικούς εταίρους της Πιερίας.

SAM_2684

Ο υποψήφιος βουλευτής σε όλες τις συναντήσεις, τόνισε για άλλη μια φορά για την κρισιμότητα αυτών των εκλογών και το πόσο μεγάλη ευθύνη έχει για τον καθένα μας αυτή την φορά η εκλογή μιας σταθερής φιλοευρωπαϊκής κυβέρνησης. Επισήμανε πως η χώρα χρειάζεται όσο πότε άλλοτε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για να βγούμε από την κρίση μιας και φτάσαμε στο τέλος του τούνελ.

Καθημερινά, ο υποψήφιος βουλευτής κάνει «ανοιχτές» συναντήσεις σε χωριά του νομού Πιερίας, συζητάει με τους πολίτες τόσο τοπικά θέματα όσο και αυτά που αφορούν το μέλλον της χώρας. Προχθές σε Ελατοχώρι, Βρύα και Ρητίνη αναφέρθηκε στο Δασικό νομοσχέδιο, με το οποίο και λύθηκαν θέματα ιδιοκτησίας τα οποία είχαν να κάνουν με τη χρήση δασικών εκτάσεων περιοχών από τους αγρότες.

894164e2d00b75260d4654e6edfd475b_L

Χθες οι ανοιχτές συζητήσεις έγιναν σε Παλιό Κεραμίδι και Εξοχή. Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος μεταξύ άλλών τόνισε: « Είμαι πάντοτε δίπλα στον αγροτικό κόσμο και το έχω αποδείξει με συνεχείς παρεμβάσεις για τις αποζημιώσεις σε ΕΛΓΑ,ΟΓΑ και ΟΠΕΚΕΠΕ. Στην Πιερία έγινε ένα γιγαντιαίο έργο άρδευσης και αγροτικής οδοποιίας. Εγκρίθηκαν από το ΕΣΠΑ 35 εκατομμύρια ευρώ για αυτό το σκοπό. Η μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία της Πιερικής υπαίθρου».