Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία

Για τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015

nea-dimokratia

Με αλφαβητική σειρά:

Κουκοδήμος Κωνσταντίνος (βουλευτής)

Κωνσταντόπουλος Γεώργιος (βουλευτής)

Μάνη Άννα (βουλευτής)

Παπαστεργίου Γεώργιος (πρώην Νομάρχης Πιερίας)

Παππά Χαρά (Γυμνάστρια και Βιολόγος) από το Αιγίνιο

Χριστογιάννης Δημήτριος (βουλευτής)

Αναμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις

 

1PSIF-ND

Για ψηφοδέλτιο νίκης μιλούν στη ΝΟΔΕ Πιερίας.
Γιώργος Παπαστεργίου και Χαρά Τσιτσοπούλου (Παπά) τα νέα πρόσωπα.

Με νέα πρόσωπα τον τέως νομάρχη Πιερίας Γιώργο Παπαστεργίου και τη βιολόγο Χαρά Τσιτσοπούλου (Παπά), φαίνεται να «κλείνει» το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία.
Αν δεν υπάρξει κάποια «θεαματική» εξέλιξη (ή παρέμβαση) το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό θα απαρτίζεται από τους Κώστα Κουκοδήμο, Γιώργο Κωνσταντόπουλο, Άννα Μάνη, Γιώργο Παπαστεργίου, Χαρά Τσιτσοπούλου (Παπά) και Δημήτρη Χριστογιάννη.

Για ψηφοδέλτιο νίκης, έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας Ηλίας Τάπρας, μιλώντας στην «Π», επιβεβαιώνοντας τα ονόματα που πρώτο δημοσίευσε χθες το μεσημέρι το dionolympos.gr.
Με την παρουσία του τέως νομάρχη, ο οποίος «επιστρέφει» στην ενεργό πολιτική ζωή ύστερα από 4 χρόνια «διαλείμματος», η ΝΟΔΕ Πιερίας, φιλοδοξεί να καλύψει το κενό εκπροσώπησης ενδεχομένως που είχε στη νότια Πιερία και στο Δήμο Δίου Ολύμπου.

Αντιστοίχως για τον βορρά, ιδανική θεωρείται η επιλογή της 26χρονης Αιγινιώτισας Χαράς Τσιτσοπούλου, η οποία παίρνει το «βάπτισμα του πυρός» σε μια από τις πιο κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις.

http://eptanews.gr/index.php/reportaz/7438-i-eksada-tis-neas-dimokratias