Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Πρωτοχρονιά με χιόνια και δριμύ ψύχος

Χιόνια στην Πιερία – Πρόβλεψη για – έως και 20 πόντους -  χιονόπτωση μέσα στο Λιτόχωρο, σύμφωνα με το δίκτυο accuweather -»Παγωμένες» οι τελευταίες και οι πρώτες ημέρες του νέου έτους

1533889_653840514680426_1153150944_n1

Αύριο Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους στη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Πελοπόννησο (κυρίως ανατολική και νότια).

Θυελλώδεις άνεμοι 7-9 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Αιγαίο με τάση περαιτέρω ενίσχυσης από τις βραδινές ώρες και με παράλληλη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από τα βόρεια, ενώ καταιγίδες τοπικά ισχυρές θα σημειωθούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Την Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου τα προαναφερθέντα φαινόμενα θα συνεχιστούν κατά περιόδους ενώ από την Πέμπτη 1 Ιανουαρίου και από τα βόρεια σταδιακά θα ασθενήσουν. Θα διατηρηθούν όμως οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και θα σημειωθεί παγετός, ο οποίος κατά τόπους στα βόρεια θα είναι ολικός.