Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Μαστροπός και εκδιδόμενη συνελήφθησαν στην Κατερίνη

Συνελήφθη 42χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος στην Κατερίνη για Μαστροπεία – Επίσης συνελήφθη 25χρονη εργαζόμενη στο κατάστημα καθώς στερούνταν πιστοποιητικού υγείας και άδειας εργασίας

2d63e661d64f2115305634ca2436ccbb_L

Συνελήφθη το Σάββατο (20-12-2014) τα ξημερώματα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 42χρονη υπήκοος Αλβανίας, ιδιοκτήτρια καταστήματος και σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για μαστροπεία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 42χρονη ιδιοκτήτρια, εξέδιδε έναντι αμοιβής σε πελάτες του καταστήματος, την 25χρονη υπήκοο Βουλγαρίας, η οποία εργάζονταν στο κατάστημα, χωρίς να διαθέτει πιστοποιητικό υγείας και άδεια εργασίας.

Από τον χώρο του καταστήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ενώ επιπλέον σε βάρος της 25χρονης σχηματίσθηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εκδιδομένων προσώπων.