Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Πάνος Σκουρλέτης από το Λιτόχωρο «Δεν μασάμε στην κινδυνολογία, το 2012 δεν είναι 2014 και ο κόσμος είναι ώριμος και καταλαβαίνει ποιος τον κοροϊδεύει…»"

Σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 12 Δεκεμβρίου 2014 στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Δίου – Ολύμπου, στο Λιτόχωρο – Δεν υπάρχουν οι 180, πάμε σε εκλογές

SAM_5953

Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Πάνου Σκουρλέτη, εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στο Λιτόχωρο στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Δίου – Ολύμπου.

«Προσπαθούν να φοβήσουν τον ελληνικό λαό και να του δημιουργήσουν τύψεις στοχοποιώντας όλες τις κοινωνικές ομάδες. Στόχος του μνημονίου ήταν να τα διαλύσει όλα. Τα βάρη της κρίσης έπρεπε να τα πληρώσουν οι πολίτες. Το 2012 δεν είναι 2014, γιατί σήμερα είμαστε πεισμένοι πως το μνημόνιο δεν ήρθε για την εξυπηρέτηση του χρέους αλλά για την εφαρμογή αντιλαϊκών πολιτικών» με αυτόν τον τρόπο ξεκίνησε την ομιλία του ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

SAM_5924

Νωρίτερα στην συνέντευξη τύπου που έδωσε στα τοπικά ΜΜΕ τόνισε: «Η έναρξη της διαδικασίας για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι η αντίστροφη μέτρηση όχι για την εκλογή του Προέδρου αλλά για τις εθνικές εκλογές. Δεν θα υπάρξουν οι 180 και αυτό είναι μια θετική εξέλιξη γιατί θα τελειώσει η καταστροφική πολιτική σε βάρος της κοινωνίας.»

Ο κ. Σκουρλέτης επισήμανε πως η κυβέρνηση είναι σε κατάσταση πανικού και λόγω της ταπεινωτικής ήττας που βλέπει να έρχεται, γίνονται απερίσκεπτα επιθετικοί.

Κλείνοντας ανέφερε: «Βαδίζουμε με την βεβαιότητα πως θα επιτύχουμε κοινοβουλευτική αυτοδυναμία, ήρθε η ώρα να γυρίσει σελίδα ο τόπος».

SAM_5938

Πριν από την ομιλία του κυρίου Σκουρλέτη τον λόγο πήρε ο κ. Νίκος Μπονοβόλιας που αφού καλωσόρισε τον σύντροφο, τόνισε πως βρίσκεται προ των πυλών μια κυβέρνηση της αριστεράς. Ο δημοτικός σύμβουλος Άρης Ρεμπατσιός αναφέρθηκε στις προεκλογικές προετοιμασίες που πρέπει να γίνουν και πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι να σπάσει ο φόβος και να δοθεί η μάχη γειτονιά – γειτονιά. Ο Ζήσης Ζάννας αφού χαρακτήρισε το Λιτόχωρο ως «φωτεινό φάρο» για την αριστερά κάλεσε τους συντρόφους του σε αγώνα με αυτοπεποίθηση που θα δώσει όραμα στον τόπο. Τέλος ο κύριος Καρακίτσιος από μέρους του έκλεισε τους χαιρετισμους λέγοντας: «Ήρθε η ώρα του ΣΥΡΙΖΑ και του λαού, αποφασισμένοι θα ανοίξουμε το δρόμο της ελπίδας»

22 φωτογραφίες

https://picasaweb.google.com/109820688264307697055/Litochoro121402?authuser=0&feat=directlink