Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ » ΒΡΟΧΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ» ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Την Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, στο χώρο του Βιβλιοπωλείου ΜΑΤΙ (Αβέρωφ 4, Κατερίνη)

Πρόσκληση

Με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου Βιβλίου από τις Εκδόσεις ΜΑΤΙ, »Βροχή Πάνω στην Πέτρα» της Συγγραφέως Κ. Νατάσας Γκουτζικίδου, σας προσκαλούμε την Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, στο χώρο του Βιβλιοπωλείου (Αβέρωφ 4, Κατερίνη) για την παρουσίαση του ομώνυμου βιβλίου.

Σχετικά με τη Συγγραφέα:

Η K. Νατάσα Γκουτζικίδου γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα, όπου κατοικεί με την οικογένειά της και κατάγεται από το Διδυμότειχο Έβρου. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και εκτός από το πολύτιμο συγγραφικό της έργο, διατηρεί το δικό της Αναγνωστήριο για παιδιά Δημοτικού.

Παρουσίαση – Ανάλυση Βιβλίου:

Η Κ. Βίκυ Μήτρου γεννήθηκε και κατοικεί με την οικογένειά της στην πόλη της Κατερίνης. Είναι απόφοιτη Ανθρωπιστικών Σπουδών του Τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού, καθώς και εκπαιδεύτρια διδασκαλίας σε Κέντρα δια βίου Μάθησης. Με έντονη παρουσία στους Δημοσιογραφικούς χώρους της πόλης μας (Τηλεόραση, Ραδιόφωνο) από το 1998 μέχρι και το 2012, εργάζεται εδώ και 11 χρόνια ως Επιστημονική Συνεργάτιδα στο πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Πιερίας Κ. Κωνσταντόπουλου.

Αφήγηση Βιβλίου:

Η Χριστίνα Σιαμάγκα, με καταγωγή από την Κατερίνη, είναι φοιτήτρια Φιλολογίας του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην παρακολούθηση μαθημάτων Θεατρικών Σπουδών.