Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Πρόσκληση σε βιβλιοπαρουσίαση στην Κατερίνη

Το βιβλίο της Μαρίας Αμανατίδου «Είσαι happy? Παρουσιάσου!» – Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:00 στο Θέατρο Πήγασος

happy

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:00 το απόγευμα σας περιμένω στην παρουσίαση του βιβλίου «Το happy της μαμάς», στο Θέατρο Πήγασος (Αγίας Αικατερίνης 16, Κατερίνη).

Ελάτε μόνοι ή μαζί με τα παιδιά σας και φέρτε 1 ή περισσότερες μονές κάλτσες γιατί θα παίξουμε το «κυνήγι της χαμένης κάλτσας» με την βοήθεια της ηθοποιού Δανάης Αμανατίδου.

Το «Happy της μαμάς»

50+1 happy ιδέες για να μη βαρεθείτε ποτέ.

Το «Happy της μαμάς» δεν είναι ένα βιβλίο για το πως να μεγαλώσετε τα παιδιά σας. Ούτε ένα βιβλίο για το πως να γίνετε η τέλεια μαμά ή ο τέλειος μπαμπάς. Είναι ένα βιβλίο για να γίνετε φανταστική μαμά, περιπετειώδης μπαμπάς, σουπερκαταπληκτική θεία, θείος, νονά ….

Είναι ένα βιβλίο για να μη βαριέστε. Food for thought , όπως λένε στα χωριά μας. Η ευτυχία δεν είναι χάπι που το καταπίνεις και όλα αλλάζουν μαγικά. Η χαρά όμως είναι state of mind (τι τέλεια τα χωριάτικα αγγλικά). Ακόμα κι όταν τα πράγματα είναι δύσκολα , κουραστικά, στραβά υπάρχουν πράγματα να κάνετε ιδέες για να ξεκινήσει ωραία η μέρα σας ή να αλλάξει ρότα μια δύσκολη μέρα.

Τα χάπια της μαμάς περιέχουν πολλά συστατικά : ιδέες, κατασκευές, βόλτες, βιβλία, ιστορίες, δραστηριότητες, φαντασία, δημιουργικότητα, αγάπη και υπερβολικά μεγάλη θετική διάθεση. Για να λειτουργήσουν όμως όλα αυτά τα συστατικά, χρειάζεται άλλο ένα μυστικό συστατικό που δεν περιλαμβάνεται στο βιβλίο. Θα το βρείτε μέσα σας. Ελπίζω το βιβλίο να σας βοηθήσει να το ανακαλύψετε.

Τα σκίτσα του βιβλίου έκανε ο Τάσος Δήμου.