Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ !

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ

prmetplat

Η ομάδα μας μετά από μια πολύ μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε το 2013, μπόρεσε να ανακατασκευάσει και να ανακαινίσει ριζικά το γήπεδο του Πλαταμώνα. Στη προσπάθεια αυτή μας βοήθησε μια σειρά ανθρώπων τους οποίους νιώθουμε υποχρέωση να ευχαριστήσουμε.

Ξεκινώντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία αερίου ΔΕΣΦΑ που με δική της δωρεά μέσω ανταποδοτικών έργων ανακαίνισε τα αποδυτήρια του γηπέδου. Την εταιρία OLYMPIA JV και τον Παναγιώτη Ξενίδη, τον πρώην Αντιδήμαρχο Βασίλη Βροχαριδη, τον Νυν Δήμαρχο Δημόπουλο Κώστα, τον Πρόεδρο του Πλαταμώνα Μποζα Στέλιο και τους υπόλοιπους τοπικούς συμβούλους. Επίσης όλους τους ανθρώπους της ομάδας μας, Σπαθαρη Νικό, Αγακο Βασίλη, Παπαμιχαήλ Κων/νο, Νισσου Τάσο, Αντωνόπουλο Παντελή, Κατασαλη Γεωργία, Γουζελη Κώστα, Γκουθα Αθανάσιο, Κατσαντωνη Μιχάλη και Κακαλοπουλο Στέφανο, Καλαμαρας Μάκη, που επί σειρά μηνών δούλεψαν σκληρά για να υλοποιηθεί αυτό το έργο.

Καταφέραμε ένα γήπεδο που ήταν επί μια δεκαετία στην παρακμή και στην αφάνεια να μεταμορφωθεί ξανά σε μια εστία αθλητισμού και να γίνει ένα στολίδι για τον τόπο μας. Με τον ίδιο ζήλο συνεχίζουμε το έργο μας και ευελπιστούμε να μπορέσουμε να προσφέρουμε στο μέλλων και σε άλλους τομείς του αθλητισμού του τόπου μας.

Αυτό το Σάββατο στις 13/12/2014 θα αγωνιστεί η ομάδα μας για πρώτη φορά έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια στη φυσικη της εδρα!!! Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο του Πλαταμώνα στις 15:00 για το πολύ σημαντικό παιχνίδι εναντίον των Διόσκουρων.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος της «Αθλητικής Ακαδημίας Π.Π.Π. 1998»

Δρουγκας Θάνος