Τα Ολύμπια Νέα

Απόψεις

Καθημερινά ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ (03/12/14)

Στολίδι πραγματικό το Λύκειο της Κονταριώτισσας

141202_Egkainia_Eniaiou_Lykeiou_Kontariotissas_photo_2

Στα χθεσινά εγκαίνια του σχολείου παραβρέθηκε πλήθος πρώην και νυν αιρετών, ως επί το πλείστον άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το σχολείο που εγκαινιάστηκε εχθές είναι όντως εντυπωσιακό. Αυτό όμως που αποτελεί ντροπή είναι οι δρόμοι που οδηγούν σε αυτό. Ήταν δυνατή βροχή και οι δρόμοι «φάνταζαν» πισίνες

Υπάρχουν όντως μελέτες για την επανακατασκευή των δρόμων που παραδόθηκαν από το 2010 από τον Νομάρχη Γ. Παπαστεργίου ή όχι;;;

Περί Παπαστεργίου

SAM_5916Άλλοι τον βλέπουν και χαίρονται και άλλοι που φοβούνται ή ζορίζονται.

Εχθές στα εγκαίνια της Κονταριώτισσας αλλά και στα εγκαίνια των γραφείων του ΟΡΦΕΟ στην Π.Ε. Πιερίας, ήταν παρών. Μάλιστα στα εγκαίνια της Κονταριώτισσας μίλησε κιόλας. Η αλήθεια είναι πως ο Παπαστεργίου έχει «πυκνώσει» τελευταία τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Σημαίνει κάτι αυτό; Θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές;

Έχω την εντύπωση πως ο Νομάρχης σαφώς και θέλει κάποια στιγμή να ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική. Τώρα αν θα είναι σε αυτές ή στις επόμενες εκλογές δεν παίρνω και όρκο. Το μόνο σίγουρο είναι πως ως ευτυχής παππούς έχει και άλλους τρόπους να γεμίσει τις ώρες του.

Τώρα για αυτούς που τον βλέπουν και ζορίζονται δεν υπάρχει σχόλιο, για τους άλλους που τον βλέπουμε και χαιρόμαστε έχουμε τους λόγους μας. Μας χάρισε κατά το παρελθόν πολλές και μεγάλες νίκες και έδωσε στον ρόλο του Νομάρχη την αίγλη που έλειπε!

Γιώργο να είσαι καλά!

 

 

Λάθος διατύπωση, κοινή κατάλαξη!

d-ypalliloi-620x320

Μου είπαν πως ο πρώην διευθυντής της ΔΕΑΔΟ (πρώην ΔΕΑΛ) δεν απωλήθηκε αλλά έχει λήξει η σύμβαση του και είμαι υποχρεωμένος να διορθώσω. Όντως έληξε η σύμβαση του και δεν ανανεώθηκε άρα η κατάληξη είναι κοινή. Αυτός που πιθανά θα ζοριστεί είναι ο πρώην δήμαρχος που ειρωνεύτηκε τη νέα δημοτική αρχή σε δελτίο τύπου που είχε βγάλει

Για δώρο μια πληροφορία ακόμα. Στη ΔΕΑΔΟ παύει να είναι συνεργάτης ο επί χρόνια γεωλόγος που συνεργαζόταν με την εταιρία. Έτσι μας είπαν και λάθος διατύπωση δεν χωρά!

Τσίου στον ΣΥΡΙΖΑ

tsiprasint

Ένα πουλάκι μου είπε πως οι δανειστές έχουν αποφασίσει να διαπραγματευθούν το χρέος με κυβέρνηση στην οποία θα συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Κάνουν μου είπε τα πάντα για να πάρουν και την υπογραφή του Τσίπρα όπως πήραν του τότε επανάστατη Σαμαρά το 2011.

Κι αυτό το πουλί όταν κάνει τσίου ξέρει πολύ καλά τι λέει…

Μαζευτήκαν οι δεξιοί και ευλόγησαν τα γένια τους

SAM_5897

Σχόλιο πασοκτσή αυτοδιοικητικού (πρώην ή νυν δεν έχει καμία σημασία) για τα εγκαίνια της Κονταριώτισσας.

«Μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε» μου είπε και συνέχισε «Η αλήθεια είναι πως το έργο δημοπρατήθηκε και κατασκευάστηκε επί θητείας Παπαθανασίου στον οποίο δεν έγινε καμία αναφορά…», αμέσως τον ρώτησα «Πού είναι ο Παπαθανασίου οεο;» και μου είπε πως λείπει στο εξωτερικό.

Ο παραπάνω συνομιλητής μου θα μπορούσε θεωρητικά να είναι ο Γιώργος Φαρμάκης ή ο Νίκος Λάππας ή και οι 2 μαζί ή κάποιος – κάποια άλλη. Ο Γιώργος Φαρμάκης βέβαια έχει επιδιώξει εδώ και χρόνια έναν ανεξάρτητο ρόλο και ακούγεται – χωρίς κανείς να διαψεύδει – πως θα είναι υποψήφιος με το Ποτάμι, ο Νίκος Λάππας να υπερασπιστεί τον Παπαθανασίου είναι κάπως χλωμό, οπότε καταλήγουμε πως πιθανά κάποιος άλλος τα είπε!

Τώρα ποιός είναι αυτός; Άλλη ώρα!

Καλημέρα σας!