Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Η ζωή και το έργο του Ιωάννη Θεοφάνους Σακελλαρίδη και η μουσική κίνηση στο Λιτόχωρο από τις αρχές του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα

Επιστημονική διημερίδα για τον Ιωάννη Σακελλαρίδη και τη μουσική κίνηση στο Λιτόχωρο

DSC08594

Έληξε αργά την Κυριακή, η επιστημονική διημερίδα με θέμα: « Η ζωή και το έργο του Ιωάννης Θεοφάνους Σακελλαρίδη και η μουσική κίνηση στο Λιτόχωρο από τις αρχές του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα», την οποία διοργάνωσε η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης” στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Δημοτικού σχολείου Λιτοχώρου, Σάββατο και Κυριακή, 22-23 Νοεμβρίου 2014.

Την κήρυξη της έναρξης της επιστημονικής διημερίδας πραγματοποίησε η πρόεδρος της Δημοτικής χορωδίας Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης” κ. Νίκη Ζώη-Παναγούλια.

Χαιρετισμό στην διημερίδα απηύθυναν, ο αντιδήμαρχος Δήμου Δίον-Ολύμπου κ Νικόλαος Λάππας, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος και την δεύτερη ημέρα η αντιπεριφερειάρχης κ. Μαυρίδου

Στην εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος κόσμου, από το Λιτόχωρο και τις γύρω περιοχές, καθώς και αρκετοί νέοι και παλαιοί δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Τα συμπεράσματα και τα πρακτικά της διημερίδας θα είναι στη διάθεση του κοινού και της επιστημονικής κοινότητας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

https://picasaweb.google.com/109820688264307697055/DOl111403?authuser=0&feat=directlink