Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Καθημερινά ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ (25/11/14)

Το καλό να λέγεται

IMG_4859

Άνοιξε επιτέλους μετά από 15 και πλέον χρόνια η κάθοδος της βόρειας εισόδου της Λεπτοκαρυάς, από τον παράπλευρο της σιδηροδρομικής γραμμής δρόμο. Παρουσία αστυνομικής δύναμης , φορτωτής και δύο φορτηγά της ΔΕΑΔΟ ( ΔΕΑΛ) δούλευαν μέχρι αργά προχθές το βράδυ και απομάκρυναν όλα τα μπάζα και τα εμπόδια που για πολλά χρόνια εμπόδιζαν την πρόσβαση προς την παραλία. Την επόμενη μέρα πολλοί αναρωτήθηκαν αν ήταν τόσο δύσκολο για τους τέσσερις προηγούμενους δημάρχους και δεν προχώρησαν στην διάνοιξη. Είναι γνωστό ότι οι ιδιοκτήτες μέχρι τις καραμπίνες είχαν πάρει στο παρελθόν προκειμένου να αποτρέψουν την διάνοιξη του δρόμου, αφού θεωρούσαν ότι τους κορόιδεψαν ( και με το δίκιο τους) όταν στο σχέδιο στης Λεπτοκαρυάς, το οποίο κυρώθηκε το 2000, τους μετακίνησαν σε οικόπεδο που δεν υπήρχε!!!!!!

Με τη δυναμική παρέμβαση Δημάρχου και αντιδημάρχων ο δρόμος άνοιξε και σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου σύντομα θα δοθεί στην κυκλοφορία. Κατά πως φαίνεται και ο άγιος φοβέρα θέλει. Ή μήπως το παραλιακό οικοπεδάκι όπως σχολίασε κάποιος κακεντρεχής.

Εκδήλωση για τον Όλυμπο

olympos-pkm

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η εκδήλωση της ΠΚΜ για τον Όλυμπο. Πολλές οι παρουσίες, πολλές και οι απουσίες.

Εντυπωσιακή και η Μελίνα Ασλανίδου…

1511094_1503444446574639_331792169528599401_n

Εκ μέρους του Δήμου Δίου – Ολύμπου γιατί δεν υπήρξε κάποιος χαιρετισμός εκπροσώπου;;;

Εξαιρετική προσπάθεια!

default_cover_1_c07bbaef481e775be41b71cecbb5cd60

Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των σχολείων του Λιτοχώρου απέκτησαν κοινό βηματισμό… Συνεδρίασαν όλοι μαζί και ένωσαν τις φωνές τους για τα προβλήματα των μαθητών στο Λιτόχωρο. Πολλές φωνές μαζί συμπράτουν ώστε να διεκδικηθούν τα αιτήματα των μαθητών και να λυθούν τα προβλήματα τους.

Εύγε και πάλι εύγε!

Το ποτάμι ψάχνεται έντονα στην Πιερία

Potami

Τα ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά του Ποταμιού στην Κεντρική Μακεδονία δίνουν το δικαίωμα να ελπίζει πως μπορεί να εκλέξει βουλευτή και στην Πιερία.

Επαφές υπάρχουν και μάλιστα έντονες, το θέμα είναι να μην κάνουν ψηφοδέλτιο με τους «κομμένους» από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο γίνεται ένας κακός χαμός