Τα Ολύμπια Νέα

Απόψεις

Καθημερινά ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ (24/11/14)

40 χρόνια Ν.Δ. στην Κατερίνη

tapras

Υψηλού επιπέδου εκδήλωση από τη ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας και τον πρόεδρο Ηλία Τάπρα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους ενεπλάκησαν στη διαδικασία.

Ο πρόεδρος Ηλίας τόλμησε και γέμισε την «ΕΚΑΒΗ» στις πολύ δύσκολες στιγμές για την παράταξη. Αξίζει τον κόπο να αναφερθεί το γεγονός πως συγκεντρώθηκαν πάνω από 2500 φωτογραφίες από την Πιερία που ψηφιοποιήθηκαν και μπορούν πλέον να αξιοποιηθούν με τον πλέον καλύτερο τρόπο.

Scan10004-001

Κάλεσμα ενότητας με πολλές απουσίες

SAM_5721

Στα της ΝΟ.Δ.Ε. πάλι και στον εορτασμό για τα 40 χρόνια. Τρανταχτές οι απουσίες πρώην βουλευτών καθώς και (πρώην και νυν) δημάρχων – προέδρων που εκλέχτηκαν με την παράταξη. Δεν μπήκαν στον κόπο ούτε καν να στείλουν έναν χαιρετισμό – όπως έκανε και ο απόντας (σε αποστολή της Βουλής στις ΗΠΑ) Γ. Κωνσταντόπουλος.

Στις παραπάνω απουσίες, αν προσθέσει κανείς και την γλυκανάλατη και εκτός κλίματος ομιλία του Γραμματέα του κόμματος, το «γλυκό δεν έδεσε καλά».

«Μαγκιά» από Μαυρίδου, «αστειότητες» από Χριστογιάννη

aaaa

Στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΝΟ.Δ.Ε. ήταν και η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου μαζί με όλους τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους της (Τζόβα, Μπιτόπουλο, Αγγέλου και Τσιμήτρη) και συνεργάτες .

Η παρουσία της εκλεγμένης με 70% και πλέον Αντιπεριφερειάρχη, φαίνεται πως ενόχλησε τον Δημήτρη Χριστογιάννη που ακούστηκε να λέει κάποιες «αστειότητες» πως θα ανεξαρτητοποιηθεί. Γιατί το λέει και δεν το κάνει;;; Η επιβλητική παρουσία της ομάδας Μαυρίδου έκλεισε πολλά στόματα. Τώρα αν δεν εγκρίνει ο Χριστογιάννης και δεν δίνει πιστοποιητικά κομματικής νομιμότητας είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Αλήθεια ο κύριος Χριστογιάννης δεν ενοχλήθηκε από την απουσία των Πιεριέων κομματαρχών του Σαμαρά και υποστηρικτών του στις περιφερειακές εκλογές;;;

Τέχνη

B24jIlsCcAAYSGH

Η φωτογραφία είναι αφιερωμένη στους συμβούλους του Πρωθυπουργού που ήθελαν – με κάθε τρόπο – την επιστροφή του εικονιζόμενου στο «μαντρί».

Ο Τζίτζι και ο Κώστας = Τζιτζικώστας!

10451137_897333906951176_2532265912389696287_n

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Α. Τζιτζικώστας με την Υπεύθυνη του Γραφείου Καινοτόμων Δράσεων Πιερίας κα. Μ. Παππά, τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» κ. Αθ. Μπίντα, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Αρ. Αγγέλου, τον εκδότη της εφημερίδας «ΕΠΤΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» κ. Κ. Παπακώστα και τη Φιλόλογο κα. Π. Παπακώστα στην εκδήλωση για την ιστορία του Ολύμπου

Καλημέρα σας